Light white
Austin yellow metallic
Pollux metallic matt

Alte motociclete

Poza poate include echipamente opționale.

  • F 850 GS
  • F 800 GS Adv.
  • S 1000 XR
  • R 1200 GS
  • R 1200 GS Adv.
  • G 310 GS

F 750 GS

Începutul unei noi etape.

Îți menține motorul în mișcare. Inima ta bate în ritmul lui BMW F 750 GS. Este biletul tău pentru aventură. Pentru că, alături de polivalenta și echilibrata motocicletă Enduro, vei cuceri toate căile, indiferent de suprafața lor, și îți vei extinde orizonturile - pentru că vrei mai mult. F 750 GS îți dă mai multă putere, mai mult confort, mai mult spirit GS.
Simte motorul pln de caracter și bucură-te de ușurința cu care se manevrează F 750 GS. În timp ce descoperi lumea, ai motocicleta, cu control automat al stabilității (ASC) și cu sistem de frânare cu ABS, complet sub control. Și opțiunea din fabrică Connectivity cu ecranul său TFT de 6,5 inci îți arată, printre altele, la care intersecție trebuie să virezi sau cine te sună. Clar si la obiect - fără a-ți distrage atenția de la drum. Intrarea în următoarea ta experiență este - și datorită șeii joase - mai ușoară decât oricând.

Origini de GS adevărat.

Este evident. De la spatele îngust, la rezervorul din față și până la aripa față tipică GS, elementele de design ale lui F 750 GS vorbesc o limbă clară: motocicleta are gena GS. Linia mediană tipică este inconfundabilă și originală. În vederea din față, noul far este deosebit - un adevărat simbol luminos. Și protecțiile pentru radiator galvanizate ale stilului Exclusive accentuează înalta calitate a acestei motociclete polivalente și întruchipează spiritul GS. Descopoeră mai mult!

Un nou bicilindru de lansat.

Când pornești motocicleta ta F 750 GS, începe călătoria în teritorii necunoscute. Vioiul motor cu doi cilindri în linie te va face să zâmbești - cu 57 kW (77CP), noul propulsor aduce putere din abundență la roata spate - păstrând consumul la fel de redus (4,1 l/100 km conform ciclului WMTC).
Pentru rideri tineri cu permis de categoria A2: chiar și versiunea cu putere redusă la 35 kW (48 CP) îți dă acea senzație pură de GS.

Fiecare pornire este ușoară.

Manvrabilitatea bună, confortul excelent și posibilitatea optării pentru suspensie joasă face intrarea ta în lumea GS mai ușoară decât oricând. Ca să fii sigur că vei avea o poziție ideală, F 750 GS poate fi adaptat cu diferite înălțimi ale șeii: de la șaua joasă de 770 mm până la 830 mm. În plus: Poziția în șa relaxată, dar activă și ergonomia variabilă aduc un plus de siguranță activă și te asigură că formezi un tot unitar cu motocicleta - pentru touring în deplin confort.

Stil Exclusive.

Vrei să ai faci o impresie elegantă cu al tău F 750 GS? Atunci stilul Exclusive, cu culoarea sa Stereo metalizat mat, este perfect pentru tine. Cu acest stil, protecțiile de radiator galvanizate cu însemne GS mari și jantele gri granit îl prind de minune pe F 750 GS. Șaua negru/gri, cele două apărători pentru mâini și capătul de ghidon vopsit argintiu în câmp electrostatic completează un aspect plin de bun-gust.