Racing red
Light white
Pollux metallic matt

Alte motociclete

Poza poate include echipamente opționale.

  • F 750 GS
  • F 850 GS
  • F 800 GS Adv.
  • S 1000 XR
  • R 1200 GS
  • R 1200 GS Adv.
  • G 310 GS

F 850 GS

Aventura în sânge.

Trăiești pentru provocare. Acolo unde alții se întorc, tu continui. Obstacolele sunt transformate în posibilități. Aventura îți curge prin vene. Pe BMW F 850 GS, vei cuceri cu ușurință cărările de off-road, grație roții față de 21 de inci. Ceea ce contează este că atitudinea și curiozitatea ta te vor mâna în continuare - indiferent de cât de departe vrei să călătorești cu F 850 GS. Și indiferent dacă vrei s-o iei prin noroi: Cu opțiunea Connectivity din fabrică, ai acces la navigație, telefon, media și date relevante despre vehicul în orice moment. Clar și condus pe un display TFT de 6,5 inci - fără nimic care să te distragă. Și astfel ai timp pentru ce e important. Și poți să descoperi ce se află după orizont.

Chiar și mai mult GS.

Un look puternic: tu și al tău F 850 GS, cu linia sa înaltă, caracteristică. Când vine vorba de design, aventura poate fi simțită pe fiecare suprafață, fiecare curbă și linie a motocicletei. Din spate, la rezervorul montat în față și până la farul cu LED, ale cărui lumini de zi au forma unui diapazon înclinat și sunt disponibile ca echipament opțional, elementele de design sunt dedicate stilului off-road. Protecția pentru radiator galvanizată a stilurilor Rallye și Exclusive îți dă un aspect cool, atât pentru pilotajul pe asfalt, cât și pentru cel off-road.

Motivația interioară.

Curiozitatea și setea de a descoperi sunt motivația ta. Motorul cu doi cilindri în linie, cu ai săi 70 kW (95 CP) te ajută în orice aventură - punctele sale fooarte sunt un cuplu puternic și un caracter voios. Sunetul puternic al motorului impresionează și, dar acesta funcționează economic și asigură performanțe impresionante în orice moment. Descoperă necunoscutul cu F 850 GS!

În elementul tău.

Capul tău este liber, privirea e concentrată pe drumul din fața ta. Aproape instictiv virezi, schimbi vitezele și frânezi pe F 850 GS - o manevrabilitate inimitabilă; ești în elementul tău, complet concentrat pe aventura ta. Și, grație ergonomiei tipice de GS, ai o poziție dreaptă în șa și ești sigur pe tine, adică vrei mereu să continui.

Stil Exclusive.

Ești un caracter puternic? Atunci al tău F 850 GS ar trebui să aibă caracteristici de neuitat. Stilul Exclusive, pe lângă culoarea Pollux metalizat mat, oferă o furcă vopsită auriu în câmp electrostatic și un ornament de radiator galvanizat. Ambele accentuează calitatea înaltă a motocicletei. Protețciile pentru mâini și o șa negru-gri completează acest stil.

Stil Rallye.

Preferi un aspect sportiv și te aventurezi în off-road? Stilul Rallye îți dă și mai mult dinamism când ești la ghidonul lui F 850 GS, pentru că are accente izbitoare, cu jantele vopsite auriu în câmp electrostatic, șaua negru-roșu, protecțiile pentru mâini și ornamentul de radiator galvanizat - este inclus și coloristica exclusivistă în culorile Lightwhite uni, roșu Racing și albastru Lupin metalizat.