Racing red
Cosmic black
Pearl white metallic

Alte motociclete

Poza poate include echipamente opționale.

  • F 700 GS
  • F 800 GS
  • F 800 GS Adv.
  • R 1200 GS
  • R 1200 GS Adv.
  • S 1000 XR

G 310 GS

BMW G 310 GS. Aventură cotidiană.

Fii spontan, renunță la rutină, fă din viața cotidiană o experiență. În fiecare zi, aventura este chiar la pragul ușii tale – fă-o a ta cu G 310 GS. Te duce prin jungla urbană, în siguranță și fără griji. Fie că este vorba de naveta zilnică prin oraș sau o călătorie prin țară, pe drumuri forestiere și poteci dificile – G 310 GS promite plăcerea pură a pilotajului pentru oricine. Într-o poziție în șa relaxată și ușor înălțată, fiecare provocare poate fi observată perfect și rezolvată cu precizie.
Cu G 310 GS, aventurile nu trebuie să fie mari ca să fie de neuitat. Ceea ce contează este să le trăiești – în fiecare zi.

Tipic GS.

GS, în mod inconfundabil. Robust. Diferit. Și, cu designul său tipic, încorporează faimosul Spirit GS. Silueta îngustă, parbrizul protectiv și ergonomia renumită de GS garantează plăcere intensivă a pilotajului pe orice suprafață. Cu variațiile proaspete și izbitoare de culori, vei atrage privirile tuturor în jungla urbană. Elementele de design de înaltă calitate accentuează look-ul inconfundabil de GS și asigură protecție suplimentară când străbați drumuri neasfaltate în căutarea unei aventuri.

Ușor și plin de încredere.

Pilotajul relaxat și fără stres nu este o problemă, grație poziției tipice de GS. Ghidonul, scărițele și elemente de operare sunt aranjate într-un mod echilibrat, fiind astfel ușor de controlat de rideri de toate dimensiunile. Și cursa de 180 mm a roții spate și furca inversată cu roată de 19’’ asigură o plăcere reală de pilotaj pe orice suprafață. Cadrul pod din oțel contribuie la stabilitatea motocicletei. G 310 GS virează ușor și precis prin jungla urbană sau pe drumuri îndepărtate, spre următoarea aventură – ceva nou în fiecare zi.

Amestec dinamic.

Motorul monocilindric atrage atenția prin cilindrul înclinat în spate și prin chiulasa rotită la 180 de grade. Centrul de greutate al vehiculului este mai jos datorită aranjamentului neconvențional al cilindrului, fiind concentrat pe roata din față, lucru care îți permite să-l înclini pe G 310 GS ușor și precis în fiecare viraj. Nu doar în exterior este un GS inconfundabil, dar și în interior vei găsi experiența și calitatea BMW Motorrad. Grație arderii eficiente și sistemului de aer secundar, G 310 GS respectă standardele stricte Euro IV. În același timp, configurația specială a motorului asigură un consum de combustibil scăzut. 313 cmc și 25 kW 34 CP la 9.500 rpm garantează puterea și accelerația necesară.
G 310 GS – fără egal în ceea ce oferă, cu un amestec de calitate, confort și dinamică.

Extrem de bine echipat.

Cu G 310 GS, alegi calitate, fiabilitate și standarde BMW Motorrad. Un sistem ABS cu două canale și un suport de bagaje sunt incluse în echiparea standard și, desigur, există o gamă de accesorii speciale.