Light white / Racing blue metallic / Racing Red
Racing Red
Ocean blue metallic matt

Alte motociclete

Poza poate include echipamente opţionale

  • F 700 GS
  • F 800 GS
  • F 800 GS Adv.
  • R 1200 GS
  • R 1200 GS Adv.
  • G 310 GS

S 1000 XR

XR: o combinație de motocicletă sport și enduro.

Iată motocicleta perfectă BMW pentru toți cei ce își doresc performanța dinamică a unei motociclete sport, versatilitatea unui enduro și confortul unei motociclete touring. Noul S 1000 XR combină clele mai bune lucruri din aceste motociclete pentru a crea ceva complet nou: prima motocicletă sport adventure marca BMW Motorrad: perfectă pentru toți cei ce sunt în căutarea flerului sportiv ce nu cunoaște limite.

Fuziune la cald. Designul.

S 1000 XR este excepțional- și asta este doar ceea ce arată. O sinteză de sport și enduro, unește puterea lui S 1000 R cu poziția de ședere verticală a unui GS. Indiferent unde te duci pe XR: toți ochii vor fi pe tine.

Cel mai bun din ambele lumi: tehnologia.

Combinația între motocicleta sport și enduro, S 1000 XR se bazează pe gamă completă de experiența ce o are BMW Motorrad în aceste categorii. Motorul sport a lui S 1000 R cu 160 Cp de la 11.000 rpm și 112 Nm la 9250 rpm este combinat cu conceptul de relaxare din seria GS pentru a crea o motocicletă ce se simte ca la ea acasă pe orice tip de drum.

Absolut unic: fitinguri și accesorii.

Ca o motocicletă sport adventure, S 1000 XR este extrem de versatil prin însăși natura sa și poate fi perfect adaptat la preferințele individuale ale riderului cu dotările opționale. HP Shift Assistant Pro minimalizează utilizarea ambreajului între setarea de off și oprire, ceea ce face ca fiecare schimbarea a vitezelor sa fie mai rapidă și usoară. Controlul electronic al suspensiei prin dinamic ESA asigură performanțe optime ale suspensiei. Iar cei ce își doresc să aibă cei mai bun pe motocicleta lor, pot opta pentru modurile de conducere PRO – disponibile de la BMW Motorrad pentru prima dată- cu două setup-uri extrem de dinamice, plus ABS Pro pentru siguranță maximă de frânare în curbe.

Conceptul excepțional S 1000 XR combină două tipuri complet diferite de motocicletă, pentru prima dată.
Experimentați singuri: atletul de aventură se bucură de un test ride cu tine.