Racing red matt
Racing blue metallic

Alte motociclete

Poza poate include echipamente opţionale

  • G 650 GS
  • F 700 GS
  • F 800 GS
  • S 1000 XR
  • R 1200 GS
  • R 1200 GS Adv.
  • G 310 GS

F 800 GS Adventure

Aventură: Fără limite

Indiferent unde călătorești, pe orice fel de teren - cu F 800 GS poți să te bucuri de orice aventură. Acest enduro-tourer a fost creat pentru adevărații hoinari, pentru care nicio destinație nu este prea îndepărtată și care vor să cucerească lumea departe de căile cele mai bătute. F 800 GS Adventure: tovarășul fiabil și robust pentru aventurile fără limite.

Putere: Fără compromis

Propulsat de puternicul motor cu doi cilindri paraleli de 63 kW (85 CP), F 800 GS Adventure te ajută să lași cu ușurință civilizația în urmă. Și, cu un cuplu maxim de 83 Nm, această motocicletă enduro are destule rezerve de putere pentru a trece chiar și de cele mai dificile provocări în off-road în deplină siguranță. Datorită rezervorului de 24 de litri și consumului de 4,3 l/100 km la 90 km/h, poate continua călătoria atunci când alții au rămas demult fără combustibil.

Control: Necondiționat

Fie dune de nisip, trecători montane sau traversări de râuri, F 800 GS Adventure poate trece de orice provocare se poate ivi în locuri îndepărtate. La bază stă cadrul rigid din țeavă de oțel, cu o cursă a suspensiilor de 230 mm pe față și 215 mm pe spate. Pilotul este asistat electronic de modul „Enduro”, care optimizează răspunsul suspensiei pe suprafețele cu aderență precară. ABS-ul este, desigur, în echiparea standard.

Caracter: Fără egal

F 800 GS Adventure este un adevărat călător, de la parbrizul înalt la sistemul de montaj al cutiilor laterale, care servește și drept protecție pentru rezervor. În ciuda panourilor laterale mai mari și rezervorului mai voluminos, linia deosebită face din
F 800 GS Adventure în mod indiscutabil un membru al familiei GS. Această motocicletă este gata să cucerească lumea, fie în culoarea Sandrover mat, fie în dinamicul Racing Red.