Alte motociclete

Poza poate include echipamente opţionale

  • G 650 GS
  • F 700 GS
  • F 800 GS
  • F 800 GS Adv.
  • S 1000 XR
  • R 1200 GS
  • G 310 GS

R 1200 GS ADVENTURE

Îți plac turele lungi și extreme? Pe drumuri grele, pe cărări pietruite și în sălbăticie? Asfalt, off-road, pietre și nisip: Acestea sunt provocările cărora noul BMW R 1200 GS Adventure le face față cu manevrabilitatea sa de excepție. O mașinărie pentru cei care vor să-și afle limitele și să le depășească. Sau, mai pe scurt: O motocicletă pentru cei care caută aventurile adevărate și nu vor să renunțe la plăcerea pilotajului în același timp.

Cucerește orice tip de teren pe o motocicletă enduro care îți satisface toate necesitățile practice. Două moduri de pilotaj în echiparea standard – „Rain” și „Road” – sunt disponibile la apăsarea unui buton și oferă două experiențe de pilotaj rafinate și complet diferite. Este ca și cum ai avea două motociclete într-una. Alte moduri de pilotaj sunt disponibile opțional.
Capacitatea de 30 de litri a rezervorului, combinată cu consumul redus de combustibil al motorului te fac cu adevărat „de neoprit” pe asfalt și în afara lui, făcând din opririle neprogramate o amintire. În plus, nivelul standard de echipare a fost îmbunătățit, incluzând spre exemplu un computer de bord. Se poate naviga prin meniu foarte ușor, pilotul primind informații utile, precum nivelul combustibilului din rezervor, viteza și consumul de combustibil.
Latura practică a acestui enduro-tourer este completată de un spațiu integrat deasupra rezervorului, care îți permite să păstrezi obiecte mici la îndemână în orice moment.

R 1200 GS Adventure are un răspuns dinamic în orice situație datorită cuplului legendar de 125 Nm și puterii maxime de 125 CP livrate de noul motor cu doi cilindri, în patru timpi, răcit cu lichid.

R 1200 GS este caracterizat și de un design inconfundabil, o poziție în șa mai confortabilă, protecție la vânt și intemperii fără egal și un caracter puternic. Este disponibil în trei variante de culoare: Olive mat, Racing Blue metalizat și Alpine White 3.

R 1200 GS Adventure. Fă-te remarcat. Oriunde.