Încă de la început, am pus accentul pe integrarea elementelor pentru un aspect general armonios al vehiculului, ceea ce înseamnă că toate piesele sunt perfect integrate în conceptul vehiculului pentru familia R nineT, precum și K 1600 GT/GTL și R 1200 RT, oferind motocicletei un aspect uniform și exclusivist.

Îmbinarea dintre competențele de dezvoltare bazate pe o experiență îndelungată de la BMW Motorrad și interacțiunea dintre procesele complexe de producție și măiestria înrădăcinată în tradiție creează un nou nivel de semnificație și exclusivitate. Cu ajutorul configuratorului nostru, îți poți personaliza motocicleta la cel mai înalt nivel, cu echipamente speciale, în domenii speciale și cu accesorii opționale, asamblarea acestora realizându-se de către cei care îți cunosc cel mai bine motocicleta BMW. De către noi.

+ Află mai multe

Culori Spezial

Noile culori Spezial îți permit să oferi motocicletei tale o strălucire specială. Tehnologia ultramodernă de vopsire împreună cu detaliile afective fac ca vehiculul tău să fie bijuteria șoselei. Mulțumită tușelor manuale încărcate de tradiție sau rezervoarelor din aluminiu șlefuite manual, fiecare motocicletă devine unică. Și în cele din urmă - culorile Spezial se potrivesc perfect cu toate echipamentele speciale BMW Motorrad.

+ Află mai multe

Opțiunea 719.

Opțiunea 719 îți oferă o parte din historia adevărată BMW Motorrad. Acest număr a fost folosit dintotdeauna în fabrica noastră din Berlin pentru produsele personalizate. În baza Opțiunii 719, veți găsi un echipament formator special cum ar fi seturi de piese frezate exclusive sau roți turnate de înaltă calitate, pe care le puteți comanda ca opțiune din fabrică. Însă și accesoriile opționale fac ca motocicleta ta să iasă în evidență pe orice drum.

+ Află mai multe

Piese HP

Înaltă performanță – cuvintele potrivite pentru toți cei care sunt în căutarea maximului absolut. Piesele de înaltă calitate realizate din carbon, titan și aluminiu fac ca fiecare motocicletă să fie unică. Componentele de primă clasă și de îmbunătățire a performanței îi conferă vehiculului tău individualism și extravaganță. Și asigură suta decisivă.

+ Află mai multe

Piese prelucrate

Dacă deții deja o motocicletă BMW Motorrad și dorești   să îi conferi tușele finale tu însuți(însăți), o poți personaliza cu Piesele prelucrate concepute de Roland Sands.

 

+ Află mai multe

#MAKEITSPEZIAL

Fiecare motociclist este diferit. Din punct de vedere al caracterului, ambițiilor și motivului pentru care dorim să mergem cu motocicleta în primul rând. Și pur și simplu din punct de vedere al aspectului, de asemenea, Suntem toți unici. Nu suntem clone. Există unul singur din fiecare. De ce am merge toți cu aceeași motocicletă? BMW Motorrad Spezial vă permite să vă așterneți caracterul pe șosea.

+ Află mai multe

Întotdeauna pe drum.

Întotdeauna pe drum.

Hing Yeung merge cu 12 motociclete.

Pe locuri, pregătiți-vă pentru aventură, start: dacă ar fi după Hing, ar fi tot timpul pe drum. Călătorie, călătorie și mai multe călătorii. Pe una din cele 12 motociclete ale sale. Nu este o surpriză: Hing se simte acasă oriunde, întotdeauna deschis față de lume. Născut în Hong Kong și crescut în Olanda, acesta trăiește și muncește acum în Long Beach, California.    

+ Află mai multe

Mama spune povestea ei.

Mama spune povestea ei.

Jennifer McCann are senzații tari cu ajutorul pilotajului.

Jennifer se săturase. Să stea mereu pe șaua din spate a unei motociclete nu era stilul său. Este o femeie de acțiune. Face lucrurile în felul său. Acum câțiva ani a învățat spontan să piloteze pentru a putea merge pe motocicleta ei de câte ori își dorea să plece. Își dorește timp pentru ea însăși - complet singură. Să scape de telefoane, tehnologie și muncă.

+ Află mai multe

Bărbatul multor kilometri.

Bărbatul multor kilometri.

Brian Tinkler merge mult cu motocicleta.

Figuranți. Brian nu are prea mult timp pentru aceste tipuri de motocicliști. "Too much affectation if you ask me", says the 60-year-old retiree from southern California. Acesta nu se dă mare cu calitățile sale de pilotaj și nu are nevoie să se laude cu capacitățile sale. Brian nu vorbește deloc despre pilotaj. El doar o face. "The ride is all that matters", he says. De preferat o deplasare rapidă.

+ Află mai multe

Nu este un bătrân cu idei învechite.

Nu este un bătrân cu idei învechite.

Kelsey Coppetti iubește vântul și libertatea mersului cu motocicleta.

A început cu realizarea. Kelsey locuia în San Francisco când a observat că din ce în ce mai multe femei merg cu motocicleta. Trecuseră vremurile în care numai bărbații străbăteau orașul pe două roți. De ce tocmai ea dintre toți oamenii nu își cumpărase încă o motocicletă? Gândul de a-și cumpăra o motocicletă nu îi dădea pace.

+ Află mai multe

La fel ca și strălucirea vaselinei.

La fel ca și strălucirea vaselinei.

Nick Huber este un demon al vitezei.

Copiii săi sunt motociclete BMW clasice. Își găsește întotdeauna timp să facă o călătorie. Se oprește la un mic restaurant, parchează motocicleta la geam și mănâncă un burger în timp de ce uită lung la companioana sa. Dar lui Nick îi plac și deplasările rapide și se bucură de fiorul vitezei ca cei mai mulți pe motocicletă. His friends don't call him "Blitzen" for no reason. "I'm a speed demon," he admits.

+ Află mai multe

Fă să fie a ta.

spinner