Bărbatul multor kilometri.

Brian Tinkler merge mult cu motocicleta.

Figuranți. Brian nu are prea mult timp pentru aceste tipuri de motocicliști. "Too much affectation if you ask me", spune pensionarul de 60 de ani din sudul Californiei. Acesta nu se dă mare cu calitățile sale de pilotaj și nu are nevoie să se laude cu capacitățile sale. Brian nu vorbește deloc despre pilotaj. El doar o face. "The ride is all that matters", he says. De preferat o deplasare rapidă.

Nu sunt un bărbat al multor vorbe. Ci unul care face mulți kilometri. #MAKEITSPEZIAL ”

Un nonconformist.

Un nonconformist.

Brian adună kilometri pe cele patru motociclete diferite ale sale ca și cum n-ar fi nimic. La prima vedere nu pare pretențios, mai mult tipul unchiului. Dar la o privire mai atentă realizezi că Brian este un neconformist. Un individualist. Un tip special - la fel de independent și liber ca mersul grozav cu motocicleta prin California. Nu urma niciodată turma. Acesta a fost întotdeauna motto-ul lui.

+ Află mai multe

Brian s-a suit pe primul vehicul pe două roți motorizat la vârsta de 12 ani. Acesta își vizita vărul la o fermă din Oregon. Din ziua în care a mers pe un scuter Vespa, s-a uitat întotdeauna la motocicletele grozave. După mai mulți ani a visat să aibă un BMW R 90 S, motocicleta pe care customizatorul de top Roland Sands a reinventat-o drept Concept Ninety. Brian și-a cumpărat până la urmă un R 100 S, însă visul său a fost totuși îndeplinit. Acesta mai merge cu alte trei motociclete în funcție de ce dispoziție are. Iubitor de varietate, pensionarul trece de la motocicleta sa sport touring la modelul său dual sport și la motocicleta clasică tip naked.  

+ Află mai multe

Motocicletele au nevoie de dragoste și afecțiune. Acesta este un lucru știut pentru Tink, cum îl numesc prietenii. Deci ce înseamnă mai exact dragostea și atenția în cazul lui? Uneori folosește o veche periuță de dinți pentru a freca zonele greu accesibile de pe motocicletele sale și a face ca părțile ruginite să strălucească. Știe că acest lucru nu este tocmai grozav, dar motocicletele sale reprezintă totul pentru el. Cu toate acestea, nu pune porecle motocicletelor sale. “That’s silly. Isn’t that what girls do?”, spuse el făcând un gest de dezaprobare.

+ Află mai multe

Purtarea unei căști este la fel de importantă pentru Tink ca și curățarea motocicletelor sale cu o periuță de dinți. Siguranța înainte de toate: "I value my life and want to protect myself". Un bărbat cu priorități clare. Brian are numeroase călătorii planificate și vrea să adune și mai multe mile. "Sometimes I ride with a few other people, but I also like to ride alone". În acest fel se poate relaxa mai mult și se poate bucura pur și simplu de bucuria de a fi pe șosea. În timp de ascultă muzica rock de la Led Zeppelin sau a lui Jimmy Hendrix. Cuvintele ”breathe”, ”think” și ”survive” îi apar în minte atunci când merge cu motocicleta. Poate că sună puțin existențialist, dar cred că Tink și-ar face aerografie pe rezervor. Până la urmă, Brian este un individualist. 

+ Află mai multe

Mai multe portrete de care ai putea fi interesat(ă).

Fă să fie a ta

spinner