Mama spune povestea ei.

Jennifer McCann are senzații tari cu ajutorul pilotajului.

Jennifer se săturase. Să stea mereu pe șaua din spate a unei motociclete nu era stilul său. Este o femeie de acțiune. Face lucrurile în felul său. Acum câțiva ani a învățat spontan să piloteze pentru a putea merge pe motocicleta ei de câte ori își dorea să plece. Își dorește timp pentru ea însăși - complet singură. Să meargă oriunde visează. Să scape de telefoane, tehnologie și muncă.

Conduc o familie. Și conduc o motocicletă. #MAKEITSPEZIAL ”

Afară din oraș.

Afară din oraș.

Mama. Când fiica ei îi spune așa, Jennifer se umple de mândrie. Mum has everything under control: "I'm a woman and a mother who works full-time. And I travel and ride my motorbike as often as I can," she explains confidently. Organizarea este cheia. Dar aceasta nu înseamnă dorește să fie cunoscută ca o superfemeie.

+ Află mai multe

Motocicleta lui Jennifer este la fel de originală ca ea însăși. Această mămică conduce un bicilindru retro, care a fost disponibil în Statele Unită pentru o perioadă scurtă. "Are un motor relativ mic - având în vedere cât de intens îl folosesc și cât de departe merg." Îi plac drumurile lungi, un stil de deplasare relaxat, preferă drumurile de țară - departe de Ventura City, California și se bucură întotdeauna de schimbarea peisajului.

+ Află mai multe

Este posibil să nu fie clar pentru toată lumea. Dar Jennifer își știe clar prioritățile - siguranța e pe primul loc: "Nu m-aș sui niciodată pe motocicleta mea fără cască, geaca mea de piele și cizmele mele." Când melodia "Gypsy" de la Fleetwood Mac se aude la radio, nu o mai poți opri, își pune echipamentul și pornește la drum. Acest cântec nu numai că o face să își dorească să răsucească accelerația. Ci o face și să reflecte asupra trecutului său. În toate deplasările sale. Născută în Salt Lake City, aceasta se deplasa frecvent din loc în loc, a locuit în Jakarta, New York City, Boston și Los Angeles.

+ Află mai multe

Este clar pentru Mama: nu va renunța la mersul cu motocicleta doar pentru că a devenit mamă. Din contră. Crede că este mai probabil să își încurajeze copiii să se bucure de acest mod de viață și de această atitudine. Apoi Jennifer îi va arăta fiicei sale ce înseamnă o deplasare deosebită cu motocicleta. 

+ Află mai multe

Mai multe portrete de care ai putea fi interesat(ă).

Fă să fie a ta

spinner