Nu este un bătrân cu idei învechite.

Kelsey Coppetti iubește vântul și libertatea mersului cu motocicleta.

A început cu realizarea. Kelsey locuia în San Francisco când a observat că din ce în ce mai multe femei merg cu motocicleta. Trecuseră vremurile în care numai bărbații străbăteau orașul pe două roți. De ce tocmai ea dintre toți oamenii nu își cumpărase încă o motocicletă? Gândul de a-și cumpăra o motocicletă nu îi dădea pace.

Motocicleta mea este „Grandpa Magnet” [Magnetul bunicului]. Dar nu cred că pilotez ca o Bunică. #MAKEITSPEZIAL ”

Rapidă și relaxată.

Rapidă și relaxată.

Marketing manager-ul lucrează acum în Los Angeles și iubește provocările mentale, psihice și emoționale pe care i le dă mersul pe motocicletă din 2012. "Uneori, motocicleta mă duce în propria mea lume." Pentru Kelsey o deplasare cu motocicleta liniștește sufletul, este o revenire după viața de zi cu zi. Puțină aventură. "Simt vântul, câteodată este destul de liniște. Și totul în jurul meu este într-un flux."

+ Află mai multe

Kelsey cunoaște pericolul mersului pe motocicletă, mai ales ca locuitor al Los Angeles-ului. Casca i-a salvat viața. "When you fall your whole mindset changes and it can be challenging to overcome that feeling". Însă nu a vrut cu niciun chip să renunțe la hobby-ul său. S-a obișnuit de mult timp cu vântul în păr și libertatea.

+ Află mai multe

Și-a cumpărat prima motocicletă cu 9.000 de mile pe kilometraj. Avusese doi proprietari anteriori. "Acum își trăiește viața alături de mine." Kelsey i-a rămas fidelă lui "Bunicul Magnet" - porecla ei afectuoasă pentru motocicletă - toți acești ani. O motocicletă recunoscătoare, chiar dacă ea recunoaște cu un zâmbet că uneori nu o întreține chiar cum scrie la carte. "Când nu mai pot să amân momentul, atunci iau găleata cu apă."

+ Află mai multe

Și cum îi place să meargă? "Rapid și relaxat", spune Kelsey, râzând Acesta nu este o contradicție pentru ea. Duminica îi place să meargă în plimbări spontane de una singură - de multe ori ascultând muzica celor de la "The Black Angels". Sigur că îi place să facă ture și cu prietenii. Pleacă pentru weekend cu echipamentul de camping în bagaj, Și iubitul său mege pe motocicletă - Kelsey chiar recomandă această situație. "E mult mai distractiv când și partenerul tău e motociclist."

+ Află mai multe

Mai multe portrete de care ai putea fi interesat(ă).

Fă să fie a ta

spinner