La fel ca și strălucirea vaselinei.

Nick Huber este un demon al vitezei.

Copiii săi sunt motociclete BMW clasice. Își găsește întotdeauna timp să facă o călătorie. Se oprește la un mic restaurant, parchează motocicleta la geam și mănâncă un burger în timp de ce uită lung la companioana sa. Dar lui Nick îi plac și deplasările rapide și se bucură de fiorul vitezei ca cei mai mulți pe motocicletă. Prietenii săi nu-I spun ”Blitzen” degeaba. ”I’m a speed demon”, recunoaște el.

Mi se spune Fulgerul. #MAKEITSPEZIAL ”

Sunt întotdeauna pregătit să plec.

Sunt întotdeauna pregătit să plec.

Nick colectează motociclete cum ar colecționa alți oameni timbre. Când nu merge cu BMW-ul său, accelerează motocicletele sale de la Bultaco, Honda, Husqvarna, Kawasaki, Moto Guzzi, Norton, Suzuki și Triumph. Nick oferă întotdeauna ce are mai bun. În multe proiecte și-a demonstrat talentul deosebit pentru motociclete. Creează întotdeauna ceva unic pe două roți, evocând imaginea retro perfectă.

+ Află mai multe

"Blitzen" își păstrează motocicletele curate și ordonate. Trebuie să strălucească. "Sunt și mai ușor de reparat așa și poți rezolva eventualele probleme mair rapid. Arată mai bine când sunt lustruite." Aspectul și estetica sunt importante. De aceea iubește geaca sa din piele. Nu s-ar urca pe motocicletă fără ea. Este unică. "Devine din ce în ce mai bună, pe măsură ce se învechește."

+ Află mai multe

Preferă să iasă de unul singur, dar nu îl deranjează să meargă cu grupuri mici. "Grupurile mari mi se par obositoare și tensionate, totuși. Toată lumea vrea să se simtă bine și își caută porția de distracție pe drum" Și ce l-ar face fericit? "Un hangar de avion." Pentru că atunci ar avea spațiu suficient pentru toate motocicletele sale - mereu gata de decolare.

+ Află mai multe

Nick dorește să plece curând și să facă turul Europei și să își viziteze vechea casă - s-a născut lângă lacul Tegernsee din Bavaria. S-a mutat în SUA când era mic și acum trăiește în Minneapolis. Acesta mai are și alte câteva idei și vise: poate ar putea lua parte la Raliul Baja 1000 din Mexic? Sau ar putea face o călătorie lungă prin Argentina pentru a deveni din nou una cu motocicleta sa.

+ Află mai multe

Mai multe portrete de care ai putea fi interesat(ă).

Fă să fie a ta

spinner