Care sunt cerințele privind utilizarea echipamentului opțional Connectivity cu display-ul TFT?

1) Motocicletă cu echipamentul opțional Connectivity 6AB,

2) Telefon inteligent și sistem de comunicare de la BMW Motorrad pentru suport media și telefon,

3) Aplicația Connected de la BMW Motorrad pentru navigația bazată pe telefonul inteligent pentru telefoanele inteligente cu sistem iOS sau Android.

Note adiționale: se pot aplica costuri privind tarifele pentru datele mobile. Poți obține mai multe informații privind tarifele pentru date și roaming de la furnizorul de servicii mobile. Majoritatea telefoanelor inteligente curente acceptă serviciile pe telefon (în modul mâini libere), player multimedia (A2DP și AVRCP) și sistemul de navigație (SPP/iAP). Aplicația Connected de la BMW Motorrad pentru dispozitivele Apple cu iOS începând cu versiunea 10.3.1 sau pentru dispozitivele Android începând cu versiunea 6.0.1. Tipul și scopul navigației depind de mediul tehnic, precum și de dispozitivul final al utilizatorului. Sistemul de navigație poate fi utilizat ca parte a aplicației Connected de la BMW Motorrad, atât timp cât BMW Motorrad primește serviciile de navigație și de date referitoare la hărți de la un furnizor terță parte, însă cel puțin la trei ani de la prima înregistrare.

Care telefoane inteligente sunt compatibile cu Connectivity?

Majoritatea telefoanelor inteligente curente acceptă serviciile pe telefon (în modul mâini libere), player multimedia (A2DP și AVRCP) și sistemul de navigație (SPP/iAP). Aplicația Connected de la BMW Motorrad pentru dispozitivele Apple cu iOS începând cu versiunea 10.3.1 sau pentru dispozitivele Android începând cu versiunea 6.0.1. 

Următoarele dispozitive sunt compatibile, cum ar fi:

iOS: iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 7

Android: Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S7, Sony Experia Z5, Motorola Moto G, Motorola Moto X Style, LG G5, Huawei Mate 8, HTC Perfume

Cu ce sisteme de comunicare prin Bluetooth pentru cască este compatibil echipamentul opțional Connectivity?

Conexiunea prin Bluetooth dintre display-ul TFT și sistemul de comunicare: compatibilitatea este garantată pentru sistemul de comunicare de la BMW Motorrad. Conexiunea de succes la alte sisteme de comunicare prin Bluetooth este mai mult ca sigură datorită standardului Bluetooth utilizat, însă nu poate fi asigurată de BMW Motorrad. Reglarea volumului prin intermediul multi-controlerului funcționează numai cu sistemele de comunicare de la BMW Motorrad.

În ce țări se poate utiliza sistemul de navigație?

Acoperirea curentă a sistemului de navigație cu date detaliate privind hărțile:

Albania, Algeria, Andorra, Angola, Argentina, Australia, Austria, Azerbaijan, Insulele Azore, Bahamas, Bahrain, Insulele Baleare, Belarus, Belgia, Benin, Bolivia, Bosnia, Botswana, Brazilia, Bulgaria, Canada, Insulele Canare, Insulele Cayman, Insulele Canalului, Chile, Columbia, Costa Rica, Croația, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Republica Dominicană, Ecuador, Egipt, El Salvador, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Gibraltar, Grecia, Guadelupa, Guatemala, Honduras, Ungaria, Islanda, India, Indonezia, Iran, Irlanda, Insulele Man, Israel, Italia, Jamaica, Iordania, Kazakhstan, Kenya, Kuweit, Letonia, Liban, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Madeira, Malaysia, Malta, Mauritius, Mexic, Moldova, Monaco, Muntenegru, Maroc, Olanda, Noua Caledonie, Noua Zeelandă, Nicaragua, Nigeria, Norvegia, Oman, Pakistan, Panama, Paraguay, Peru, Insulele Filipine, Polonia, Portugalia, Puerto Rico, Qatar, Reunion, România, Rusia, Insula Saint Barthelemy, Arabia Saudită, Serbia, Singapore, Slovacia, Slovenia, Africa de Sud, Spania, Suedia, Elveția, Taiwan, Thailanda, Togo, Tunisia, Turcia, Ucraina, Emiratele Arabe Unite, Regatul Unit, Statele Unite ale Americii, Uruguay, Insulele Virgine ale Statelor Unite, Venezuela, Vietnam.

Se pot descărca datele privind hărțile pentru sistemul de navigație bazat pe telefonul inteligent sau este nevoie de o conexiune online mobilă permanentă?

Datele privind hărțile pentru toate țările și regiunile acoperite pot fi descărcate local pe telefonul inteligent în aplicația Connected de la BMW Motorrad. Recomandăm cu tărie să descarci datele privind hărțile dacă nu există restricții în ceea ce privește aria de acoperire a rețelei. Cu hărțile descărcate local, clientul este întotdeauna în siguranță și poate naviga rapid și cu ușurință. Utilizarea sistemului de navigație online poate implica costuri de roaming și un transfer ridicat de date mobile. Datele privind hărțile pot fi descărcate în doar câțiva pași: meniul aplicației Connected de la BMW Motorrad „MAI MULTE”, apoi „Descărcare hărți”, fă clic pe simbolul săgeată din colțul dreapta sus și vei putea selecta regiunile de descărcat.  

Se transmit date cu caracter personal către BMW Motorrad prin intermediul aplicației?

Nu se utilizează și nu se stochează date cu caracter personal.  

Pot asculta mesaje vocale instantanee sau muzică de pe BMW Motorrad Navigator atunci când sistemul de comunicare din casca mea este conectat la display-ul TFT?

Nu. Ieșirea audio a sistemului BMW Motorrad Navigator poate fi utilizat numai dacă sistemul Navigator este conectat direct la sistemul de comunicare din cască.

Sfaturi privind bunele practici

Conexiunea prin Bluetooth: stabilirea unei conexiuni prin Bluetooth, așa-zisa asociere a display-ului TFT cu dispozitivul mobil și sistemul de comunicare de la BMW Motorrad este descrisă cu detalii complete în manualul motociclistului. În unele cazuri, este posibil să fie necesar ca procedura de asociere să fie repetată. Manualul motociclistului oferă și sfaturi utile și soluții de depanare în caz de probleme.

Ieșirea audio: pentru o ieșire audio optimă în timp ce asculți muzică sau porți o conversație telefonică, este util să setezi nivelul de ieșire audio de pe dispozitivul mobil la maxim. Volumul audio în timpul condusului poate fi astfel reglat direct utilizând controlul volumului din sistemul de comunicare din cască sau multi-controlerul (atunci când se utilizează un sistem de comunicare de la BMW Motorrad).

Navigație: descărcarea datelor privind hărțile pe telefonul inteligent prin intermediul aplicației Connected de la BMW Motorrad face ca motociclistul să nu depindă de aria de acoperire a rețelei sau de roaming. În aplicația Connected de la BMW Motorrad: meniul „MAI MULTE”, apoi „Descărcare hărți”. Fă clic pe simbolul săgeată din colțul dreapta sus și vei putea selecta regiunile de descărcat.   

Disponibil pentru următoarele motociclete

spinner