Sistemul de comunicare constă din M-ASK-H, un microfon și două difuzoare pentru o cască, precum și din bateriile NiMH care au o perioadă de funcționare neîntreruptă de zece până la doisprezece ore. Sistemul este comandat prin intermediul unui modul cu trei butoane care se potrivește perfect în spatele căștii.
Sistemul de comunicare de la BMW Motorrad este destinat să permită unui pilot și unui pasager din spate să comunice, însă acesta permite și comunicația cu alte dispozitive care acceptă Bluetooth. De exemplu, pe lângă faptul de a putea discuta cu pasagerul, pilotul poate asculta și indicațiile de la sistemul BMW Motorrad Navigator, poate efectua apeluri telefonice sau asculta muzică, în condiția în care celelalte dispozitive sunt și ele compatibile cu Bluetooth.
Sistemul de comunicare de la BMW Motorrad permite și comunicația dintre o motocicletă și alta. În funcție de condiții, sistemul poate susține comunicații pe distanțe de până la 100 de metri, cu mici restricții în ceea ce privește calitatea sunetului. În cazul în care conexiunea este întreruptă din cauza unor distanțe mai mari sau a unor condiții precare, aceasta este restabilită automat atunci când distanța dintre părți este din nou destul de mică.
+ Află mai multe

Și mai multă tehnologie în detaliu

spinner