C.A.R.E. înseamnă siguranță.

C.A.R.E. înseamnă siguranță.

Toate căștile și articolele de îmbrăcăminte de la BMW Motorrad sunt dezvoltate de către specialiștii în motociclete. Laboratoarele interne și amplele testări asigură cele mai înalte standarde de siguranță pentru întreaga colecție. Materialul ornamental utilizat la costumele de la BMW Motorrad oferă o rezistență extraordinară la abraziune, în punctele de protecție relevante. Acesta a fost testat în condiții extrem de realiste cu ajutorul simulatorului de cădere de la BMW: în cazul de față, căderea și mișcarea ulterioară de alunecare a unei persoane cu o greutate de 75 de kg sunt simulate pe o pistă din beton la o viteză de până la 100 km/h. Nicio problemă: toate jachetele, pantalonii și costumele de la BMW Motorrad sunt căptușite în punctele de protecție cu un tiv dublu de protecție și sunt prevăzute cu cea mai nouă generație de protecții CE.

+ Află mai multe

C.A.R.E. înseamnă inovație.

C.A.R.E. înseamnă inovație.

Să fii un pionier în domeniul inovației implică foarte multă muncă: de exemplu, începând cu modelul anului 2013, BMW Motorrad este primul producător care își echipează toate motocicletele cu sistemul ABS ca standard. BMW Motorrad constituie un exemplu excelent și atunci când vine vorba despre echipamentele pentru motociclist. Scopul constă în obținerea soluției adecvate pentru a satisface diversele cerințe formulate în privința echipamentelor de motocicletă pentru motociclist prin intermediul cercetării, dezvoltării și unei căutări constante a celor mai bune materiale și produse.

+ Află mai multe

C.A.R.E. înseamnă confort.

C.A.R.E. înseamnă confort.

Pentru a fi cu adevărat sigure, echipamentele pentru motociclist trebuie să satisfacă și cerințele ergonomice. Acesta este motivul pentru care căștile de la BMW Motorrad sunt deosebit de „silențioase”, iar îmbrăcămintea este prevăzută cu sisteme inovatoare de ventilație și cu membrană. La urma urmei, numai dacă motocicliștii se simt confortabil în toate condițiile de temperatură și meteorologice, aceștia pot reacționa rapid. Calitatea C.A.R.E. este pusă la dispoziție numai de BMW Motorrad pentru o siguranță rutieră activă și pasivă și o experiență de condus lipsită de griji.

+ Află mai multe

C.A.R.E. înseamnă calitate.

C.A.R.E. înseamnă calitate.

Articolele de echipamente pentru motociclist de la BMW Motorrad rămân adesea companioni de durată în parcurgerea de kilometri fără număr. Acesta este motivul pentru care calitatea și rezistența sunt criterii cruciale pentru toate echipamentele pentru motociclist certificate C.A.R.E. Pentru a identifica orice punct slab potențial la produse, pe drum se parcurg numeroși kilometri în scop de testare. Niciun alt producător nu mai aplică acest tip de standard: aceste linii directoare asigură calitatea superioară de la cască și până la talpă.

+ Află mai multe

Și mai multă tehnologie în detaliu

spinner