M - Cea mai puternică literă din lume

M - Cea mai puternică literă din lume

Bine instruit, entuziast, capabil. Aceste atribute au modelat manifestul fondator al BMW Motorsport încă din 1972. BMW M GmbH a rezultat din aceeași filozofie. Inspirate de sporturile cu motor, automobilele BMW M îndeplinesc mai mult decât cele mai înalte cerințe în ceea ce privește precizia, agilitatea, dinamismul și puterea. Motoarele puternice, un concept remarcabil al întregului vehicul, combinate cu un design expresiv și dotări exclusiviste, îți permit să simți cât de multă pasiune există în fiecare dintre aceste vehicule High-Performance și Performance. Și aceasta în paralel cu o adaptare la utilizarea de zi cu zi.

+ Află mai multe

Development

Împreună și mai puternici

Împreună și mai puternici

Punctul de plecare comun al fiecărui vehicul M este provocarea sportivă, dorința de a câștiga și cerința absolută de performanță. Rezultatul se vede în premisele și cerințele noastre de dezvoltare a vehiculelor în ceea ce privește tehnologia, materialele și designul - de la automobile M la motociclete precum modelul M RR. Pentru că obiectivul nostru este întotdeauna același: performanță maximă – și bineînțeles cei mai buni timpi.

+ Află mai multe
În stânga o fotografie istorică a modelului BMW 3.0 CSL, în dreapta motocicleta BMW R 90 S a lui Helmut Dähne.
În stânga o fotografie istorică a modelului BMW M1, în dreapta legendara mașină de raliu Paris-Dakar.

Un omagiu adus sportului cu motor

Modelul nostru aniversar M RR 50 Years M: Acesta întruchipează aproape 100 de ani de spirit de curse în domeniul construcției de motociclete și o jumătate de secol de M DNA. Dotarea de serie include pachetul M Competition cu piese din carbon și piese frezate M, lanțul M Endurance, brațul pivotant al roții din spate din aluminiu anodizat, pachetul pentru pasager și codul de activare pentru declanșatorul de tur prin GPS al seriei M. Cu culoarea sa galben Sao Paulo și emblema BMW M 50 Years, acesta este remarcabil: exclusiv și extraordinar - doar tipicul M.

+ Află mai multe

Modelul nostru M RR

Modelul nostru M RR

Indiferent dacă sunt în dotarea de bază, cu pachetul M Competition sau ca un omagiu adus celor 50 de ani de BMW M. Modelele noastre M RR se nasc pe pista de curse, au o abordare fără compromisuri în ceea ce privește performanța și sunt construite cu cele mai înalte cerințe privind materialele, prelucrarea și performanța.

+ Află mai multe

Performanță îmbunătățită

   
+ Află mai multe

Pachetul M pentru modelul S 1000 RR

Pachetul M pentru modelul S 1000 RR

Performanță la limită: cu pachetul Mîmbunătățești performanța modelului tău RR pe pistele de curse și șoselele din lume. Modul de deplasare Pro îți oferă trei moduri de deplasare suplimentare configurabile. Roțile din fibră de carbon M cu discurile de frână cu o grosime de 5 mm garantează performanțe de deplasare maxime. Iar șaua sportivă M îți oferă suport perfect în orice situație.

+ Află mai multe

M Performance Parts

M Performance Parts

Grație M Performance Parts, îți poți proiecta motocicleta întocmai cerințelor și nevoilor tale. Pachetul M Carbon, M Datalogger-ul, roțile forjate M sau Cover Kit-ul arată că: ești mereu în căutarea milisecundei cruciale. Cu M Performance Race Parts mergi mai departe: Modificările care îmbunătățesc performanțele, cum ar fi kiturile de motoare sau pachetele electronice de performanță, sunt disponibile numai prin BMW Motorrad Race Support.

+ Află mai multe

Aici ajungi să fii un maniac în serie

spinner