M - Cea mai puternică literă din lume

M - Cea mai puternică literă din lume

Bine instruit, entuziast, capabil. Aceste atribute au modelat manifestul fondator al BMW Motorsport încă din 1972. BMW M GmbH a rezultat din aceeași filozofie. Inspirate de sporturile cu motor, automobilele BMW M îndeplinesc mai mult decât cele mai înalte cerințe în ceea ce privește precizia, agilitatea, dinamismul și puterea. Motoarele puternice, un concept remarcabil al întregului vehicul, combinate cu un design expresiv și dotări exclusiviste, îți permit să simți cât de multă pasiune există în fiecare dintre aceste vehicule High-Performance și Performance. Și aceasta în paralel cu o adaptare la utilizarea de zi cu zi.

+ Află mai multe

Development

Împreună și mai puternici

Împreună și mai puternici

Punctul de plecare comun al fiecărui vehicul M este provocarea sportivă, dorința de a câștiga și cerința absolută de performanță. Rezultatul se vede în premisele și cerințele noastre de dezvoltare a vehiculelor în ceea ce privește tehnologia, materialele și designul - de la automobile M la motociclete precum modelul M RR. Pentru că obiectivul nostru este întotdeauna același: performanță maximă – și bineînțeles cei mai buni timpi.

+ Află mai multe

Born on the Racetrack: Modelul M RR

Deja primele motociclete BMW erau gândite pentru curse și stabilirea de recorduri. Încă din 1929, Ernst Jakob Henne a stabilit un record mondial cu motocicleta sa WR 750, cu o viteză de 216,75 km/h. Primul său record dintr-un total de 76. Ani mai târziu, modelele noastre High Performance (HP) au impresionat prin dotările speciale și accesoriile speciale cu marca HP și au format topul sportiv al motocicletelor noastre. Am îmbunătățit constant această performanță. Rezultatul: Pachetele M și accesoriile M pentru un model RR remarcabil. Exista o singură îmbunătățire posibilă în acest sens: Primul model M de la BMW Motorrad: M RR. Acesta este Born on the Racetrack și are clar legătură cu motocicleta noastră WorldSBK.

Descoperă modelul M RR

Performanță îmbunătățită

   
+ Află mai multe

Pachetul M pentru modelul S 1000 RR

Pachetul M pentru modelul S 1000 RR

Performanță la limită: cu pachetul Mîmbunătățești performanța modelului tău RR pe pistele de curse și șoselele din lume. Modul de deplasare Pro îți oferă trei moduri de deplasare suplimentare configurabile. Roțile din fibră de carbon M cu discurile de frână cu o grosime de 5 mm garantează performanțe de deplasare maxime. Iar șaua sportivă M îți oferă suport perfect în orice situație.

+ Află mai multe

M Performance Parts

M Performance Parts

Grație M Performance Parts, îți poți proiecta motocicleta întocmai cerințelor și nevoilor tale. Pachetul M Carbon, M Datalogger-ul, roțile forjate M sau Cover Kit-ul arată că: ești mereu în căutarea milisecundei cruciale. Cu M Performance Race Parts mergi mai departe: Modificările care îmbunătățesc performanțele, cum ar fi kiturile de motoare sau pachetele electronice de performanță, sunt disponibile numai prin BMW Motorrad Race Support.

+ Află mai multe

Aici ajungi să fii un maniac în serie

spinner