BMW Motorrad Days 2018.

De la cei mai buni din lume și show-uri de curaj.
6 - 8 Iul 2018
Garmisch-Partenkirchen, Germany

Trei zile de petrecere, pilotaj și discuții în domeniu: al 18-lea an al Zilelor BMW Motorrad la Garmisch-Partenkirchen între 6 și 8 iulie 2018 va reprezentat o adevărată experiență pentru orice motociclist. În fiecare an, aproximativ 40.000 de entuziaști ai motociclismului se întâlnesc la baza celui mai înalt munte din Germania pentru a experimenta de aproape noile produse BMW Motorrad și pentru a descoperi primii lumea. Sunt permise în mod cert atingerea și testarea, puteți efectua, de asemenea, o deplasare de test cu cele mai recente modele. Există, de asemenea, o varietate de alte atracții, incluzând show-uri de cascadorii care îți taie respirație și performanțe de curaj care îți opresc răsuflarea, pe motodrom. Piloții care doresc să exploreze serpentinele și curbele în ac de păr se pot înscrie pentru una dintre diferitele excursii din Alpi.  

+ Află mai multe

Multe dintre partenerii BMW Motorrad sunt implicați, de asemenea, în evenimentul cu durata de trei zile. Creatorii de motociclete particularizate contribuie la Zilele Motorrad cu numeroasele lor modificări și inspiră vizitatorii. Celebritățile sunt atrase, de asemenea, la Garmisch-Partenkirchen unde actori, cântăreți și fani ai motociclismului, precum și piloți bine-cunoscuți din comunitate participă alături de vizitatori.

Cercul entuziaștilor motocicletelor BMW este în continuă creștere și puteți simți pasiunea pentru marcă la Zilele BMW Motorrad. Fețe cunoscute, alături de nou-veniți, poartă discuții în domeniu, planifică următoarele aventuri, stau în jurul focului și ascultă muzică live.  

+ Află mai multe
Adresă
Hausberg
Am Hausberg 2
82467 Garmisch-Partenkirchen
Germany
Vreau indicații external-link-arrow-bold

Evenimentul 2018

Un festival pentru fani și prieteni.

BMW Motorrad Days 2018.

Află mai multe
spinner