EICMA 2017.

Esposizione Mondiale Del Motociclismo
7 - 12 Nov 2017
Mailand, Italy

Fiera Milano – Expoziția comercială de la Milano.

Fiera Milano – Expoziția comercială de la Milano.

Milano este orașul modei și al motocicletelor. Atunci când producătorii de motociclete prezintă cele mai recente produse ale lor toamna târziu, aceasta înseamnă că sosește din nou timpul pentru una dintre cele mai mari și mai importante expoziții comerciale internaționale de motociclete de pe plan mondial. La EICMA (Esposizione Internazionale Ciclo Motociclo e Accessori), producători renumiți își prezintă modelele pentru sezonul următor într-un show senzațional de noi produse în orașul Milano din nordul Italiei.

+ Află mai multe

Aruncați prima privire la tendințele motociclistice de mâine.

Aruncați prima privire la tendințele motociclistice de mâine.

Un lucru este sigur: fără premierele mondiale ale BMW Motorrad, la cea mai mare expoziție de motociclete din lume ar lipsi ceva. Acesta este unul dintre motivele pentru care vă vom prezenta noi motociclete și caracteristici deosebite și anul acesta la EICMA. Urmăriți acest material video pentru primele impresii exclusive legat de ceea ce puteți aștepta de la BMW Motorrad la EICMA 2017.

+ Află mai multe

Exemplele includ modelul R 1200 GS Rallye, R nineT Urban G/S, K 1600 GTL cu tehnologie îmbunătățită și K 1600 B, care și-a păstrat stilul de aventurier. Și să nu uităm monocilindrul G 310 GS, care are aceeași performanță în traficul rutier din oraș ca și pe pistele de zgură. Modelul HP4 Race cu cadru din fibră de carbon are un design destinat pistelor de cursă și se bazează pe modelul superbike S 1000 RR. Așteptați să vedeți cu ce produse va surprinde BMW Motorrad 2018 lumea motocicletelor și urmăriți conferința de presă BMW Motorrad live pe Facebook la 9:30 a.m. la data de 7 septembrie 2017.  

+ Află mai multe
Adresă
Fiera Milano
20017 Rho MI
Italien
Vreau indicații external-link-arrow-bold
spinner