EICMA 2018.

Esposizione mondiale del motociclismo.
6 - 11 Nov 2018
Milan, Italy

Highlights 2019.

Highlights 2019.

Ai ce aștepta anul viitor.

BMW Motorrad îți dă experiența potrivită – și motocicleta potrivită – pentru fiecare oportunitate, călătorie și teren. De la noile produse, inovații și până la numeroasele evenimente: descoperă ce ți-a pregătit BMW Motorrad în 2019. 

+ Află mai multe

CONFERINȚA DE PRESĂ ÎN DIRECT DIN ITALIA

Sunetele expoziției

Sunetele expoziției

Ascultă acum melodiile de la EICMA 2018

CĂTRE Spotify external-link-arrow-slim
Adresă
Fiera Milano
20017 Rho MI
Italien
Vreau indicații external-link-arrow-bold

Fiera Milano – Târgul din Milano.

Fiera Milano – Târgul din Milano.

Milano este orașul modei – și al motocicletelor. Când producătorii moto își lansează inovațiile, la final de toamnă, este din nou timpul pentru unul dintre cele mai mari și mai importante târguri moto internaționale din lume. Apoi, în metropola din nordul Italiei, producătorii vor lansa o mulțime de inovații și vor prezenta modelele pentru sezonul care urmează la EICMA (Esposizione Internazionale Ciclo Motociclo e Accesori). 

+ Află mai multe

Review 2017

Trendurile moto de mâine.

Trendurile moto de mâine.

Un lucru e sigur: fără premierele mondiale de la BMW Motorrad, ceva ar lipsi de la cea mai mare expoziție moto din lume. Acesta este unul dintre motivele pentru care vă prezentăm noi motociclete și tehnologii și la această ediție a EICMA. Urmărește videoclipul pentru primele impresii despre lucrurile pe care le poți aștepta de la BMW Motorrad în viitor. 

+ Află mai multe

O motocicletă pentru toate scopurile.

O motocicletă pentru toate scopurile.

Motocicletele noi pentru sezonul moto 2017 au inclus, spre exemplu, R 1200 GS Rallye, R nine T Urban G/S, K 1600 GTL cu tehnologie actualizată și K 1600 B, care și-a păstrat stilul bagger. Și să nu uităm monocilindrul G 310 GS, care se descurcă la fel de bine pe străzile orașului și pe cărările neasfaltate. Un alt punct de atracție a fost HP4 Race, cu cadru din fibră de carbon, gândit pentru pistă, bazat pe superbike-ul S 1000 RR. 

+ Află mai multe
spinner