O recapitulare a momentelor International GS Trophy 2016.

Echipa Africa de Sud câștigă provocarea GS în Tailanda.

Manevrarea motocicletelor pe poduri dărăpănate, traversarea râurilor pe GS și schimbarea rapidă a anvelopelor: International GS Trophy este o provocare enduro fără egal.

În 2016 a sosit din nou momentul evenimentului. 19 echipe din întreaga lume și-au pilotat motocicletele BMW R 1200 GS de-a lungul nordului Tailandei. Motocicliștii GS au cucerit 1400 de kilometri, 19 teste speciale și șapte etape zilnice. Au traversat jungle, baraje și păduri tropicale, suportând căldura și umiditatea extremă. A șasea ediție a International GS Trophy i-a lăsat epuizați fizic, dar satisfăcuți din toate celelalte puncte de vedere.

Avans de 31 de puncte

La final, John Harris, Byron Coetsee și Charl Moolman s-au aflat cu un pas înaintea celorlalți. Echipa Africa de Sud s-a bucurat de o victorie decisivă în cadrul International GS Trophy, conducând cu 31 de puncte. Au fost urmați de Germania și Marea Britanie, care au împărțit locul doi. „Cu siguranță ni s-a ridicat o greutate de pe umeri, acum că am câștigat trofeul GS”, recunoaște Byron Coetsee, în vârstă de 23 de ani, după victorie. Echipa a ajuns foarte aproape de prima poziție în 2010 și 2014.
+ Află mai multe
Fiecare dintre motocicliști se poate considera un câștigător. Simplul fapt că participanții au finalizat aventura de șapte zile și au trecut de testele complicate, inclusiv traversări de râuri, exerciții de forță și abilitate, este suficient pentru ca fiecare dintre ei să se considere un câștigător. Înainte de a ajunge la finalul acestei provocări enduro, participanții au trebuit mai întâi să își dovedească temeritatea în calificări riguroase.
+ Află mai multe
Dintre toate evenimentele GS Trophy din trecut, competiția din Tailanda a dovedit faptul că doar echipele reale cu o camaraderie puternică pot câștiga o astfel de competiție dură și palpitantă. ”

Heiner Faust, directorul pe vânzări și marketing al BMW Motorrad

Mai multe povești care te-ar putea interesa.

Motociclete potrivite.

spinner