Spirit de echipă la International GS Trophy 2018

Chemarea Mongoliei.

Descoperă lumea. Explorează necunoscutul. Fă-ți prieteni de durată. Și învinge orice provocare pe GS. International GS Trophy este o aventură pe motociclete care îți aduce lumea la picioare. Echipe din întreaga lume se confruntă în etape zilnice intense și numeroase provocări speciale și trăiesc experiența vieții în turul care va avea loc între 3 și 10 iunie 2018!

Fascinația devine tot mai copleșitoare.

Fascinația devine tot mai copleșitoare.

BMW Motorrad a organizat acest eveniment pentru motocicliștii însetați după aventură, la fiecare doi ani, încă din 2008. Peisaje frumoase, spectaculoase fac inima oricărui motociclist să bată mai repede. Până în prezent, International GS Trophy i-a dus pe participanți până în Tunisia, Africa de Sud, Patagonia, Canada și Tailanda. Cinci echipe au trecut linia de start în prima ediție GS Trophy. Ultima ediție a inclus 19 echipe participante. Mai mult, aventura off road nu mai este doar apanajul bărbaților: în 2016, ni s-a alăturat prima echipă formată din femei. Spiritul competitiv neabătut și talentul strălucitor de pilotare au câștigat inima spectatorilor. În Mongolia vor participa două echipe internaționale de motocicliști femei.

+ Află mai multe

Provocări dure.

Doar cei care au trecut de calificările dificile își pot reprezenta țara în cadrul unei echipe și pot participa la Internațional GS Trophy în Mongolia, ediția 2018. Provocări solicitante îi așteaptă pe enduriști: ei trebuie să manevreze GS-urile peste un pod deteriorat, trebuie să le conducă prin nisipuri adânci și să le ridice peste albii stâncoase de râuri și trunchiuri de copaci. Mai mult, există exerciții de navigare, exerciții pe GPS, întrebări rapide despre GS și provocări tehnice, cum ar fi schimbarea anvelopelor contra cronometru.

+ Află mai multe

Teaser provocări Int. GS Trophy 2018.

Echipe

Unul pentru toți, toți pentru unul.

Unul pentru toți, toți pentru unul.

Familiarizează-te cu toate echipele care s-au calificat cu succes pentru a participa la Int. GS Trophy 2018.

+ Află mai multe

Două echipe de femei s-au calificat pentru Mongolia.

Două echipe de femei s-au calificat pentru Mongolia.

După patru zile de competiție la Country Trax Off Road Riding Academy din Africa de Sud, nu una, ci două echipe de femei s-au calificat pentru a șasea ediție BMW Motorrad International GS Trophy, care va avea loc în Mongolia, în iunie 2018. Datorită standardelor înalte ale abilităților de conducere, entuziasmului și spiritului de echipă, echipa BMW Motorrad a decis în mod spontan să dubleze numărul și să accepte șase motocicliști GS femei pentru Mongolia.

+ Află mai multe

DESCOPERĂ ȘI TRĂIEȘTE EXPERIENȚA

Oameni și locuri.

Oameni și locuri.

Călăuzele sunt nerăbdătoare. Aceștia au explorat Mongolia și știu cu certitudine: aventura GS perfectă se apropie de debut, indiferent dacă ești participant la International GS Trophy 2018 sau dacă ești motivat de dorința pentru următoarea aventură. Inspiră spiritul GS în Asia Centrală.

+ Află mai multe

Mergi pe urmele trofeului.

Mergi pe urmele trofeului.

Ești invidios pe participanții la International GS Trophy 2018 și vrei să explorezi și tu traseele motocicliștilor? Nu trebuie să rămână doar un vis: Enduro Park Andaluzia îți oferă oportunitatea unică de a conduce un total de 2.200 kilometri prin peisajele fascinante ale Mongoliei pe motocicleta GS Trophy originală, să îți petreci noaptea în iurte tipice și să ajungi să cunoști cultura nomazilor.

+ Află mai multe

Respiră aerul aventurii.

Respiră aerul aventurii.

Poate că nu poți participa la International GS Trophy 2018, dar simți spiritul GS în tine. În acest caz, avem o soluție pentru tine: BMW Motorrad organizează aventuri de motociclism individuale cu instructori experimentați, selectați în funcție de abilitățile tale de a conduce. Este oferită o gamă largă de ateliere, care îți oferă șansa de a gusta aerul aventurii și de a te scufunda în lumea GS. Portofoliul este extrem de divers, indiferent dacă ești începător sau motociclist avansat. Oriunde ești în lume. Pentru că nu există limite atunci când este vorba despre tine și despre GS-ul tău.

+ Află mai multe

#GSTROPHY

GS Trophy 2016

Mai off road decât atât nu este posibil.

Mai off road decât atât nu este posibil.

Peisaje frumoase, spectaculoase fac inima oricărui motociclist să bată mai repede. Până în prezent, International GS Trophy i-a dus pe participanți până în Tunisia, Africa de Sud, Patagonia, Canada și Tailanda. Cinci echipe au trecut linia de start în prima ediție GS Trophy. Ultima ediție a inclus 19 echipe participante. Mai mult, aventura off road nu mai este doar apanajul bărbaților: în 2016, ni s-a alăturat prima echipă formată din femei. Spiritul competitiv neabătut și talentul strălucitor de pilotare au câștigat inima spectatorilor.

+ Află mai multe

Traversarea râurilor, manevrarea GS-ului peste poduri distruse, conjurarea spiritului de echipă. Pe motocicletă pe trasee prăfuite, drumuri noroioase și cărări pietroase. International GS Trophy 2018 este, fără îndoială, una dintre cele mai mari provocări off road din lume - și tu poți face parte din ea. Nu contează că ești amator. Trebuie doar să fii într-o formă fizică suficient de bună, să îți pui abilitățile și mintea în acțiune și să îți demonstrezi spiritul neobosit de luptător și vei cuceri aventura. 

+ Află mai multe
Către bilanțul GS Trophy 2016 external-link-arrow-slim

Mai multe povești care te-ar putea interesa.

Motociclete potrivite.

spinner