Calificările internaționale pentru echipa de femei.

Este căutat: coechipier GS.

Puterea feminină arde în tine. Ești în elementul tău atunci când lași praful în urma GS-ului. Adori provocarea celor două roți și nu vrei să lași terenul International GS Trophy doar pe mâna bărbaților? Atunci a sosit momentul unei aventuri palpitante pe motocicletă în Mongolia. Fă parte din echipă și încântă fanii GS din jurul lumii. 

Faci primul pas participând la evenimentul național de calificare. Dacă ajungi în topul primilor 3, îți vei reprezenta țara în echipa națională. În plus, femeile de pe următoarele două poziții, care nu fac parte din echipa națională, se califică pentru Calificările internaționale pentru echipa de femei, pentru a lupta pentru o poziție în echipa internațională de femei. Nu este necesară înregistrarea separată pentru Calificările internaționale pentru echipa de femei.

Motocicliștii din competiția Int. GS Trophy 2016 din Tailanda știu că merită efortul, dat fiind că au cucerit inimile fanilor off road. În această țară din Asia Sud-Estică, cele trei femei au demonstrat un spirit de luptă neobosit în competiția Int. GS Trophy. Stéphanie Bouisson, Amy Harburg și Morag Campbell au afișat abilități de conducere uimitoare. Și, cea mai bună parte: toți motocicliștii sunt câștigători, experimentează spiritul GS de neuitat și petrec un timp unic pe motocicletele GS. Ești pregătită pentru o experiență pe care nu o vei uita niciodată?    

+ Află mai multe

Mai multe povești care te-ar putea interesa.

Motociclete potrivite.

spinner