Urmăresc entuziasmul.

Curiozitatea și entuziasmul îl motivează pe Isaac Johnston.

Isaac este propriul lui șef. Cu ani în urmă, Isaac Johnston și-a dat la schimb slujba de birou pe o viață de povestitor și fotograf. Astăzi, americanul din Montana trăiește pentru experiențe neașteptate și iubește locurile palpitante, care îi oferă inspirație. Mai presus de toate, natura are o alură specială pentru el.   

O aventură nu trebuie să fie ceva măreț și epic. Poate fi orice te fascinează. Când îți depășești zona de confort, experimentezi ceva nou și exaltant. ”

Isaac Johnston

Din punctul din care alții fac cale întoarsă, Isaac merge mai departe.

Din punctul din care alții fac cale întoarsă, Isaac merge mai departe.

Isaac a depășit impedimente pe motocicletă încă de când era copil. La 6 ani, a învățat să pornească motocicleta unchiului său, iar la 13 ani avea deja motocicleta proprie. Astăzi, BMW-ul F 750 GS este cheia sa către o lume plină de posibilități și momente extraordinare. Punctul din care alții fac cale întoarsă este exact punctul din care lucrurile încep să devină interesante pentru Isaac, fie că face rafting, kayaking sau ciclism montan. Este întotdeauna curios și este recompensat cu surprize.

+ Află mai multe
183
Înălțime (cm)
33
Vârstă
25
Experiență pe motocicletă (în ani)
1100
Cea mai puternică motocicletă condusă vreodată (în ccm)

Motivație: momente palpitante.

Pe vremea când lucra într-un birou, lui Isaac îi lipsea pasiunea. A încercat să își asume responsabilități, dar nu a considerat că are suficient succes. Acum își potolește setea pentru aventură. „Disconfortul este palpitant pentru mine. Atunci când lucrurile devin confortabile, știu că mă îndrept în direcția greșită”. Televizorul și jocurile video îl plictisesc. Îi plac activitățile spontane cel mai mult. „Tot ceea ce mă inspiră se află în natură. Trebuie să ies în lume, să fac lucruri interesante și să spun povestea lor - cu și fără motocicletă”.

+ Află mai multe
A trăi viața pe care ai ales-o înseamnă să nu știi ce aduce ziua de mâine. ”

Isaac Johnston

Ce îl face pe Isaac să percuteze.

Ce îl face pe Isaac să percuteze.

„Oamenii sunt cu adevărat ei înșiși atunci când sunt entuziasmați despre ceva”, spune Isaac. El trăiește și se hrănește cu astfel de momente. „Este ca o forță motrice”. Atunci când simte energia altor oameni, aceasta îl motivează. Este și motivul pentru care Isaac adoră să meargă în aventuri și călătorii pe motocicletă cu prietenii lui. Își publică poveștile pe Instagram, pentru ca o comunitatea mai mare să poată fi inspirată de experiențele și fotografiile sale. Poveștile sale generează entuziasm și asta îi oferă energie.  

+ Află mai multe

Perspective noi, experiențe surprinzătoare.

Perspective noi, experiențe surprinzătoare.

Repetiția îl plictisește pe Isaac. Nu vizitează niciodată același loc de două ori. „Dar repet aceleași activități: hiking, înot, mers pe motocicletă, ciclism montan”. Nu există niciun alt lucru pe care ar prefera să îl facă. În același timp, își schimbă în mod constant perspectivele, care fac parte din poveștile lui. Pentru el, nu este vorba despre aventuri mărețe. Chiar și o plimbare de-a lungul unui râu se poate transforma într-un moment surprinzător: „Poate că vrei să înoți chiar dacă râul este aproape înghețat. Dacă faci o nebunie, ceva neașteptat, până și o plimbare poate să fie palpitantă”. 

+ Află mai multe

A merge pe motocicletă înseamnă a fi alături de prietenii tăi.

Isaac nu are întotdeauna o destinație clară atunci când pornește la drum. Pentru el, a face lucrurile la inspirația momentului reprezintă începutul aventurii. „Doar mă urc pe motocicletă și sfârșesc undeva în munți”. Unii oameni aleargă pentru a-și limpezi mintea, Isaac merge pe motocicletă. Îi place să se întâlnească cu alți aventurieri și motocicliști cu aceeași mentalitate din comunitate. ”Ar trebui să mergi timp de o săptămână pentru a găsi locurile pe care le descoperim pe motocicletă. Genul acesta de drumeție este preferatul meu”.  

+ Află mai multe
Ce îl face pe Isaac să percuteze? Entuziasmul altor oameni. ”

Isaac Johnston

O ALTĂ AVENTURĂ

Sterling Taylor

Motociclete potrivite.

Sterling Taylor
spinner