Complet în elementul său.

Lui Sterling Taylor îi place să-și împingă propriile limite.

Pe măsură ce tatonează terenul la urcare, găsește un suport pentru picior și prinde o stâncă ieșită în relief cu degetele mâinii: Sterling Taylor este un cățărător care nu se lasă descurajat de frica lui de înălțimi. Iubește provocările - și își iubește motocicleta.

Motociclismul și escalada sunt similare. Ambele îți permit să fii în elementul tău. ”

Sterling Taylor

Depășirea obstacolelor.

Depășirea obstacolelor.

Sterling se bucură de două lucruri mai presus de orice: escalada și motocicleta sa F 850 GS. „Ies din zona mea de confort atunci când mă cațăr; învăț mai mult atunci când fac asta”, spune el. „Cred că este important pentru oameni să fie în natură, pentru a o descoperi și a lăsa ca lucrurile pur și simplu să se întâmple uneori”. Mersul pe motocicletă este similar. Îl învață multe lucruri noi despre viață - în fiecare zi. 

+ Află mai multe

Experiențele sunt destinația.

Experiențele sunt destinația.

Poate că sună ciudat, dar Sterling trebuie să se lupte cu frica sa de înălțimi atunci când cațără. Frica este acolo, chiar și după ani de escaladă. „De fapt, cred că este un lucru bun, pentru că mă face să mă simt viu”. Traseele de 600 de metri nu sunt un obstacol pentru el. „Crești ca persoană atunci când te provoci pe tine însuți”. Obiectivul lui nu se oprește doar la a ajunge în topul traseului, ci include experiențele pe care le trăiește până acolo. Pentru Sterling, vârful este o recompensă în plus.  

+ Află mai multe
Și motocicletele te învață multe despre viață. Cred că este vorba despre o filozofie puternică. O filozofie personală care este învățată zi de zi pe motocicletă. De la o locație la alta. De la o aventură la alta. ”

Sterling Taylor

185
Înălțime (în cm)
30
Vârstă
21
Experiență pe motocicletă (în ani)
30.000
Număr record de mile parcurse într-un an
Lucrul fascinant la escaladă este că pornești la drum și îți găsești împlinirea pe fața stâncii, învățând despre tine în tot acest proces. ”

Sterling Taylor

Sterling se provoacă pe sine însuși.

Sterling se provoacă pe sine însuși.

Escalada îi solicită toate resursele. Antrenamentul constant este, mai presus de toate, o provocare mentală. Cu cât devine mai dură, cu atât mai mare este presiunea asupra corpului. Sterling trebuie să se pregătească pentru traseele lungi de escaladă. Se cațără aproape în fiecare zi pentru a-și perfecționa abilitățile. Se provoacă pe sine însuși, se antrenează din ce în ce mai dur, își împinge propriile limite. „Ceea ce se întâmplă apoi este cu adevărat surprinzător. După un an te trezești cățărând o stâncă pe care nu credeai că o poți încerca”. 

+ Află mai multe

În aer liber.

În aer liber.

În fiecare dimineață Sterling își reamintește ceea ce îl motivează. „Sunt încă multe lucruri de învățat și multe de încercat”. Acesta este motto-ul lui. Țelul lui este de a evada din cotidian și din banal. Dorește să experimenteze lucrurile diferit și să simtă acea senzație specială de entuziasm cât de des posibil. Escalada și motociclismul sunt debușeul perfect pentru el. La un moment dat, a călătorit un an întreg pe motocicletă. „Am traversat 47 de state și nu am petrecut o singură noapte într-un motel. Întotdeauna am dormit lângă motocicleta mea. Uneori chiar și pe ploaie”.  

+ Află mai multe

O motocicletă pentru orice condiție.

Crescând în Texas, Sterling a urcat pe motocicletă la nouă ani. Prietenii săi aveau, de asemenea, motociclete. În weekend-uri se întâlnea cu aceștia pentru curse în peisajele rurale. La 15 ani, și-a accidentat motocicleta. Mama lui Sterling i-a confiscat-o, dar întâlnirile cu prietenii săi au continuat. „Mama mea nu știa, dar am continuat să particip la curse”. La momentul respectiv conducea motociclete de dirt. Astăzi înclină spre motocicletele care pot fi folosite și pe stradă și off road. „Cum este F 850 GS. Este important pentru mine, în special când trebuie să mă deplasez în alt oraș pentru muncă.  Este un lucru bun și pentru a-mi extinde orizonturile, ca atunci când vreau să pornesc într-o aventură cu prietenii și fac ceva nebunesc”.

+ Află mai multe

O ALTĂ AVENTURĂ

Isaac Johnston

Urmăresc entuziasmul.

Curiozitatea și entuziasmul îl motivează pe Isaac Johnston.

Află mai multe

Motociclete potrivite.

Isaac Johnston
spinner