Un festival pentru fani și prieteni.

BMW Motorrad Days 2018.

Când mii de motocicliști defilează prin Garmisch-Partenkirchen, o stare pașnică de urgență este resimțită încă o dată la poalele Zugspitze. Aici, comunitatea de motocicliști din Germania și de peste hotare se întrunește în micul sat alpin. Și în jur de 40.000 de vizitatori - de la aventurieri, pasionați de touring și piloți de curse, până la clienți - vor sărbători BMW Motorrad Days, între 6 și 8 iulie. 

Eveniment și Program.

Eveniment și Program.

Nu numai cele mai noi motociclete se vor afla sub lumina reflectoarelor în cadrul BMW Motorrad Days timp de trei zile, din zorii zilei până la lăsarea nopții - și tu vei fi acolo. Pentru că faci parte din comunitate. Printre spectacole de cascadorii, test drive-uri, excursii pe motocicletă și muzică live. Abia așteptăm să ne reîntâlnim cu vechi cunoștințe și să ne facem prieteni noi!

+ Află mai multe

Direcții și Cazare.

Direcții și Cazare.

Chiar și călătoria până la locația BMW Motorrad Days este o experiență în sine. Aici, poți găsi cele mai bune trasee pentru motocicletă până la Garmisch-Partenkirchen și informații despre posibilitățile de cazare în locația idilică de la baza masivului Zugspitze.

+ Află mai multe

Ai vizionat prezentarea BMW Motorrad Days 2017.

Ai vizionat prezentarea BMW Motorrad Days 2017.

În fiecare an, acest eveniment este punctul culminant din calendarul de evenimente al comunității internaționale de motocicliști - BMW Motorrad Days. Poți viziona cele mai importante momente din ediția de anul trecut aici. 

+ Află mai multe

Întrebări frecvente - Răspunsurile pe care le cauți.

Întrebări frecvente - Răspunsurile pe care le cauți.

Ești unul dintre cei aproximativ 40.000 de fani ai motociclismului care călătorește spre BMW Motorrad Days în Garmisch-Partenkirchen? Atunci, poate că ai întrebări la care am fi bucuroși să îți răspundem în avans. 

+ Află mai multe

#bmwmotorraddays

Mai multe povești care te-ar putea interesa.

Motociclete potrivite.

spinner