Întrebări frecvente

Bine de știut.

Aproximativ 40.000 de entuziaști ai motociclismului parcurg în fiecare an drumul spre BMW Motorrad Days. Vrei să fii unul dintre ei? Aici poți găsi răspunsurile la întrebările cele mai frecvente.  

Întrebări frecvente.

Ce este evenimentul BMW Motorrad Days?

BMW Motorrad Days este unul dintre cele mai importante evenimente ale motociclismului din Europa, care oferă test ride-uri, spectacole palpitante de cascadorii, muzică live, petreceri și cele mai noi modele și oferte ale BMW Motorrad. Evenimentele au loc anual în Garmisch-Partenkirchen și atrag peste 40.000 de vizitatori din peste 40 de națiuni.  

Unde se desfășoară BMW Motorrad Days?

În orașul bavarez Garmisch-Partenkirchen, în locul de staționare al telecabinelor din Hausbergbahn. 

Adresa exactă este: Am Hausberg, 82367 Garmisch-Partenkirchen, Germania.

Am nevoie de bilet și care este costul de intrare?

Nu ai nevoie de bilet, intrarea este liberă.
Pentru anumite activități, cum ar fi test ride-urile sau accesul în Enduro Park, este necesar un ”Rider's Pass” (Permis de motociclist), care poate fi achiziționat la fața locului. Permisul autorizează participarea după înregistrare.

Cum pot participa activ la evenimentele pe motocicletă?

Pentru anumite evenimente de condus activ ai nevoie de un „Rider’s Pass” (Permis de motociclist), care îți permite să participi după înregistrare. „Rider’s Pass” este disponibil la fața locului, de ex. la ghișeele informative.
Ține cont de faptul că ai nevoie de un permis valid pentru motocicletă (permis internațional pentru motocicletă pentru cetățenii care nu fac parte din UE), de cartea de identitate sau pașaport și de un costum complet de protecție pentru motocicletă.
Costumul pentru motocicletă obligatoriu include: cască de motocicletă cu marcajul de conformitate ECE 22, mănuși (acoperire integrală degete), încălțăminte specială pentru motocicletă (fără adidași), îmbrăcăminte pentru motocicletă (jachetă și pantaloni) cu protecții (min. spate și genunchi). Din nefericire, participarea fără setul complet de echipament de siguranță nu este posibilă.

Pot testa modele BMW Motorrad în cadrul BMW Motorrad Days?

Da, poți testa modelele BMW Motorrad curente în cadrul test ride-urilor noastre cu ghid. Te rugăm să te înregistrezi pe site. Înainte de aceasta, ai nevoie de un „Rider’s Pass” (Permis de motociclist) . Acesta este disponibil, de exemplu, la ghișeele informative.
Ține cont de faptul că ai nevoie de un permis valid pentru motocicletă (permis internațional pentru motocicletă pentru cetățenii care nu fac parte din UE), de cartea de identitate sau pașaport și de un costum complet de protecție pentru motocicletă.
Costumul pentru motocicletă obligatoriu include: cască de motocicletă cu marcajul de conformitate ECE 22, mănuși (acoperire integrală degete), încălțăminte specială pentru motocicletă (fără adidași), îmbrăcăminte pentru motocicletă (jachetă și pantaloni) cu protecții (min. spate și genunchi). Din nefericire, participarea fără setul complet de echipament de siguranță nu este posibilă.

Unde pot dormi?

Sunt disponibile zone de campare închise. Trebuie să ai cort, izopren și sac de dormit. Corturile nu sunt păzite. Nu lăsa lucruri valoroase, bani lichizi, carduri de credit etc. în corturi nesupravegheate, deoarece nu ne asumăm nicio răspundere în acest sens. Așezarea corturilor se face pe propriul risc al deținătorului. 
Ține cont: nu este disponibilă nicio parcare pentru vehicule de agrement/case mobile în sau în jurul locației evenimentului. Parchează vehiculul de agrement/casa mobilă în zona de campare „Am Wank” sau în Grainau (taxă necesară, cu conexiune pentru energie electrică și apă).
Nu ai dispoziție pentru campare? Biroul de informații pentru turiști Garmisch-Partenkirchen va fi încântat să te ajute: https://www.gapa.de/en/Footer-1-5/About-us/GaPa-Departments/Central-Reservation

 

Cum rămâne cu mâncarea și băuturile? Care este oferta de mâncare?

Este disponibilă o ofertă largă de mâncare și băuturi (vegetariană, vegană, bavareză și internațională), de dimineața devreme, până noaptea târziu.

Ce condiții au copiii?

Copiii sunt bine veniți la BMW Motorrad Days! Sunt disponibile o pistă specială pentru copii, Kids’ Track, precum și servicii de îngrijire a copiilor (castel gonflabil, pictură pe față pentru copii etc.).  

Vin pe motocicletă/cu mașina. Ce rute pot alege? Există mijloace de transport public?

Experiența BMW Motorrad Days începe deja de pe drum. Indiferent din ce parte vii, vei călători pe drumurile sinuoase ale țării, prin regiunile muntoase magnifice ale „Werdenfelser Land”. Peisajul din jurul Garmisch-Partenkirchen este atât de spectaculos încât vei dori să faci câteva trasee pe motocicletă în timpul weekend-ului. Am organizat cele mai bune rute pentru tine aici.


Poți ajunge la locația BMW Motorrad Days și utilizând mijloacele de transport public. Poți ajunge cu trenul în stația feroviară Garmisch-Partenkirchen (Deutsche Bahn - Căile feroviare germane); trenul bavarez Zugspitzbahn te aduce direct la locația evenimentului (stația de tren „Hausberg”).

Unde îmi pot parca motocicleta/mașina?

Spațiile de parcare pentru motociclete sunt localizate chiar lângă locurile de campare. În plus, sunt disponibile parcări suplimentare pe strada Alpspitzstrasse și lângă patinoarul artificial (Eisstadion). Din nefericire, nu există nicio parcare desemnată pentru mașini - poți utiliza parcarea publică disponibilă în oraș.

Nu voi dormi la locația evenimentului. Cum ajung seara la hotel?

Pe timpul serii sunt disponibile autobuze cu ture gratuite de la hotel la BMW Motorrad Days și înapoi. Informații despre programul și rutele autobuzelor sunt disponibile la ghișeele de informații, iar programele autobuzelor pot fi consultate și în stația de autobuz de la locația evenimentului.


Ce nu poate să conțină bagajul?

Următoarele nu sunt permise la locația evenimentului: bicicluri electrice, drone, arme, droguri, lichide inflamabile și alte substanțe periculoase, artificii etc. În zone cu densitate mare sau alte zone desemnate de organizatorul evenimentului, nu sunt permise sticle, pahare, halbe, căni sau alte obiecte din sticle sau din alte materiale casante sau din materiale deosebit de dure. Consultă regulile zonei de campare publicate pe site.  

Există perioade de odihnă sau de liniște care trebuie respectate în zonele de campare?

Te rugăm să îi respecți pe toți cei din jurul tău, în orice moment, în special pe timpul nopții. Difuzoarele și sistemele audio nu sunt permise.  Consultă regulile zonei de campare publicate pe site.  

Sunt permise grătarele în zonele de campare?

Utilizarea grătarelor pe cărbuni de dimensiuni mici, funcționale tehnic și cu suport, sau a plitelor este permisă atât timp cât nu constituie un pericol de incendiu sau nu îi deranjează semnificativ pe cei din jur din cauza fumului sau a mirosului. Consultă regulile zonei de campare publicate pe site.

Vor exista echipe de filmare și de fotografi la BMW Motorrad Days?

Dorim să subliniem faptul că echipajele de filmare și fotografii contractați de către noi se vor afla la locația evenimentului.
Prin participarea la grupurile evenimentului îți dai acordul irevocabil pentru utilizarea neremunerată a imaginii și a vocii tale pentru fotografii, transmisii live, transmisii prin radio și/sau înregistrări ale imaginii/vocii tale. Acestea sunt realizate de organizatorul evenimentului sau de părțile autorizate de acesta în conexiune cu evenimentul și îți acorzi consimțământul pentru utilizarea lor în toate mijloacele media prezente și viitoare (în special în mijloacele media audio și vizuale, precum și pentru distribuirea digitală, de ex. pe internet).

Sunt permiși câinii la locația festivalului?

Câinii sunt permiși doar în zonele libere și trebuie să fie întotdeauna în lesă. Rasele de câini de luptă, conform cu reglementările bavareze privind câinii de luptă, au interdicție generală. Se aplică excepții câinilor ghizi pentru nevăzători și câinilor de asistență.  

De unde pot procura produse BMW Motorrad Days oficiale pentru fani?

Poți cumpăra tricouri, hanorace și șepci oficiale „BMW Motorrad Days” pentru fani ca suveniruri din magazinul pentru fani.  

BMW Motorrad Days asigură acces și teren în plan deschis pentru persoanele cu dizabilități?

La locația evenimentului sunt disponibile spații de parcare și facilități pentru persoanele cu dizabilități. Ca principiu general, majoritatea corturilor și a zonelor evenimentului sunt accesibile și în plan deschis.

Descarcă.

Program 2017
PDF   |   1.38 MB   |   Română

Mai multe povești care te-ar putea interesa.

Motociclete potrivite.

spinner