Cele mai importante momente 2017.

BMW Motorrad Days 2017 a încântat peste 40.000 de motocicliști.

Pentru a 17-a oară, Garmisch-Partenkirchen s-a transformat în Mecca pentru cunoscătorii BMW Motorrad. Pe fundalul magnific al munților Zugspitz, peste 40.000 de vizitatori din lumea întreagă se întâlnesc și își celebrează pasiunea comună pentru motorul pe două roți. Vezi cele mai importante momente aici. Cele mai importante momente ale evenimentului de trei zile pentru motocicliști includ premiera inovațiilor BMW Motorrad Spezial și Connectivity, actualizările de culori pentru gama curentă de modele BMW și premiera mondială uimitoare în Motodrom, pentru prima dată cu patru BMW-uri R 25 simultan între panourile de lemn. Cauciucuri care scârțâie, spectacole pline de acțiune și vreme de vară superbă au ridicat temperatura pentru spectatori în timpul zilei, la fel ca trupele și DJ-ii pe timp de seară. După o expoziție de succes plină de vibrații fantastice și numeroase evenimente, deja ne facem planuri pentru a 18-a ediție a BMW Motorrad Days, care va avea loc de pe 6 până pe 8 iunie 2018 - marchează-ți data în calendar! Abia așteptăm să te vedem acolo!

ACȚIUNE ȘI SPECTACOLE

Vibrație pură.

Vibrație pură.

Spectacolul temerar din Motodrom a fost unul grozav - o premieră mondială fără egal, cu mai mult decât un simplu damf de benzină în atmosferă. Pe pereții abrupți vechi din 1928, acrobații și-au condus motocicletele în jurul panourilor din lemn cu un vuiet asurzitor - pentru prima dată pe patru BMW-uri R 25. Unul lângă celălalt, aproape cot la cot, cei patru artiști ai peretelui abrupt - Donald „Captain Donald” Ganslmeier, Jan „Flying Dutchman” Laurens, Clemens „San Clemens” Schöne și Peter „The Viking” Petersen - s-au rotit pe peretele circular înalt de șase metri. Vizitatorii au rămas siderați în fața motocicliștilor temerari și și-au manifestat entuziasmul cu aplauze asurzitoare. Maeștrii peretelui morții își fac apariția în fiecare dintre cele trei zile ale evenimentului, prezentându-și spectacolul năucitor aproape oră de oră.

+ Află mai multe

Surferii pe motocicletă.

Surferii pe motocicletă.

Roțile scârțâitoare și motoarele huruitoare puteau fi auzite de la distanță, pentru că, de mai multe ori pe zi, lucrurile deveneau spectaculoase în temperaturile ridicate ale verii, în arena de evenimente: după agitația pentru cele mai bune locuri, publicul compact a rămas nemișcat pe locurile de vizionare și a urmărit cascadoriile artiștilor freestyle, care păreau să sfideze legile fizicii. În spiritul complet al adrenalinei, motocicliștii cascadori Sarah Lezito (Franța) și Mattie Griffin (Irlanda) au oferit un spectacol de freestyle pe motociclete de stradă de cel mai înalt calibru. Duo-ul a uimit spectatorii cu trucurile lor, alternând opririle cu rulare cu wheelie-urile, burnout-urile cu spatele, bike-surfing-ul și opririle pe roata din față. Mattie și-a afișat talentele pe F 800 R, în timp ce Sarah a dansat cu ușurință incredibilă pe motocicleta sa - un S 1000 R -, lăsându-și părul lung să fluture sub casca negru cu galben. „Poate că este atât de cald pentru că ne aplaudați”, motociclistul cascador strigă spre mulțime după unul dintre multele ei spectacole. Ambii artiști cascadori pot fi văzuți în toate cele trei zile.

+ Află mai multe

Spectacol de drift uimitor.

Spectacol de drift uimitor.

Atunci când asfaltul de sub roțile mașinilor a început să se topească în Garmisch-Partenkirchen, a sosit momentul pentru spectacolul de drifturi oferit de Ritzmann Motorsport. Piloții au adus deplasările pe laterală și tracțiunea la limită și au spulberat arena de evenimente ca niște campioni, ca și cum nu ar mai exista o a doua zi. Spectatorii au fost copleșiți de acțiune. Dar un lucru a devenit clar: spectacolul de drifturi nu este pentru vehicule private.

+ Află mai multe

Nu mai puțin impresionantă a fost apariția de sâmbătă a pilotului de curse DTM Marco Wittmann.. Acesta a oferit un gust al talentelor sale pe patru roți în arena de evenimente cu BMW-ul său, pe care, în mod normal, vizitatorii nu îl pot vedea decât la standul de expoziție - și al cărui sunet uimitor răzbate periodic în zona muntoasă.

+ Află mai multe

ÎNREGISTREAZĂ-TE ȘI ÎNCEARCĂ

Campionul provocat.

Campionul provocat.

Numele Bernd Hiemer nu este cunoscut doar de fanii de sporturi cu motor. În arena de evenimente, în fața miilor de spectatori, dublul campion mondial pe supermoto (2006 și 2008) a fost disponibil pentru provocări: „În competiție alături de campionul mondial”. Până la zece vizitatori și-au testat abilitățile pilotând nou-nouțul G 310 GS în două ture, fiecare cu șase curbe foarte înguste - împotriva motociclistului de succes al sporturilor cu motor. Cei care au făcut turele cu cea mai mică diferență de timp posibilă au câștigat o plimbare de 45 de minute oferită de campionul mondial în aceeași zi.

+ Află mai multe

Turăm motoarele împreună.

Turăm motoarele împreună.

Suportul masculin a fost prezent pentru excursia motociclistelor din ziua de vineri, sub forma unui dublu act proeminent. Actorii germani Hannes Jaenicke și Daniel Rösner s-au urcat pe șeile propriilor motociclete - un R nineT Scrambler și un R nineT Pure - și au acompaniat cele zece motocicliste din Munchen până în Garmisch-Partenkirchen. „Am avut o călătorie cu adevărat fantastică și confortabilă, traversând timp de ore peisajele rurale minunate”, ne-a povestit apoi Daniel Rösner. De asemenea incluse în program: ture de o zi întreagă și de jumătate de zi, precum și ture de panoramă care te duc departe de străzile obișnuite și prin peisaje muntoase de țară idilice.

+ Află mai multe

BMW Motorrad Days reprezintă întotdeauna un moment rezervat călătoriilor de neuitat. Sute de vizitatori de pe mapamond au luat parte la imensa paradă de motociclete. Și, în cadrul Custom Ride-out, sute de modificări excepționale au furat încă o dată lumina reflectoarelor.


În timpul legendarei Procession of Classics, o suită de motociclete excepționale au defilat pe străzile Garmisch-Partenkirchen, oprind traficul și primind saluturile ofițerilor de poliție. Inclusiv: motociclete clasice întreținute cu dragoste, motociclete supersport cu cele mai recente upgrade-uri, gama completă de capacități cilindrice și de motoare - fiecare motocicletă mai uimitoare decât cea precedentă.

+ Află mai multe

Poți testa cele mai bune motociclete, chiar și fără permis.

Poți testa cele mai bune motociclete, chiar și fără permis.

Caz clar: BMW Motorrad Days a oferit o mulțime de șanse pentru testarea motocicletelor. Ca de obicei, o gamă largă de motociclete BMW din toate segmentele a fost disponibilă pentru test ride - fie că este vorba despre modele tourer, sport, roadster, Heritage, Adventure sau Urban Mobility. Vizitatorii au profitat deja de sute de motociclete și au făcut sute de ture de probă în primele două zile. Pentru prima dată, modelul K 1600 Bagger a fost expus pentru testare. Testele pentru cască au făcut, de asemenea, impresie - alege una și încearc-o; acesta este motto-ul. BMW Motorrad Days au oferit, de asemenea, un gust al motociclismului pentru cei care încă nu au permis. Un număr mare de vizitatori au avut parte, sub instruirea experților, de primii metri pe motocicletă în zona parcării patinoarului.

+ Află mai multe

Nerăbdători pentru Enduro.

Nerăbdători pentru Enduro.

Un damf de aventură? Un accent de offroading? Porțiunea de drum pentru enduro de la poalele „Hausberg”-ului oferă începătorilor, dar și cunoscătorilor avansați în cursele de anduranță, o pistă palpitantă cu obstacole. Entuziaștii offroading-ului au descoperit, cu ajutorul sfaturilor instructorilor experți, exact ceea ce pot face modelele BMW GS atunci când părăsesc asfaltul. Nu există niciun dubiu: la distanță de asfalt, toți participanții s-au distrat la cote maxime.

+ Află mai multe

Fii oaspetele nostru în Custom Village.

Scena din Garmisch-Partenkirchen a fost de anvergură și versatilă. Pasiunea motocicliștilor și nevoia lor neastâmpărată de a face modificări unice la motocicletele lor superlative au adus împreună cele mai mari nume de pe scena custom la evenimentul BMW Motorrad Days: Krautmotors, Unit Garage, Hammer Kraftrad, Nagel Motors, Temple Choppers și Berham Customs, pentru a-i numi doar pe câțiva dintre ei. Ce apariții ale standului Urban Motor au fost extrem de palpitante: în fața vizitatorilor, garajul de customizări din Berlin a remodelat un R 80 ST, aducând o viață nouă în vechiul motor de boxer. Cine nu ar cădea în genunchi în reverență?

+ Află mai multe

O mulțime de parteneri din nou la linia de pornire.

O mulțime de parteneri din nou la linia de pornire.

Pulsul motocicliștilor la turație maximă: peste 100 de expozanți și-au prezentat produsele exclusive din lumea motocicletelor. Furnizorii de costume pentru motocicletă și specialiștii în echipament, cum ar fi Touratech, Wunderlich, SW-Motech, Ilmberger Carbonparts, AC Schnitzer și ZTechnik, au fost reprezentați, piesele și accesoriile lor aducând atingerea de finisaj pentru multe motociclete. Companii, cum ar fi Martin Edition, Kesstech Ltd și Edelweiss-Motorsport și prieteni în același spirit au atras mulțimi de vizitatori. De asemenea, alături de noi au fost, printre alții, și Rennkuh, WÜDO Motorrad și o varietate de producători de sisteme de evacuare, cum ar fi Siebenrock, Hattech și Akrapovic. Producători aclamați de anvelope și-au expus cele mai recente produse. Totul a fost la locul său în cadrul evenimentului BMW Motorrad Days 2017 - chiar și schimburile de ulei, service-ul pentru anvelope și cererile de reparații. Mai mult, în secțiunile Travel, Training și Test Ride ale cortului de expoziție BMW Motorrad, motocicliștii și-au putut planifica următoarea aventură, s-au putut înscrie la un curs de training pentru motocicliști și au putut organiza trial ride-uri ulterioare.

+ Află mai multe

Pilotul de curse: Peter Hickman.

Pilotul de curse Peter „Hicky” Hickman a pilotat impresionantul HP4 RACE în cadrul TT Tourist Trophy pe Isle of Man și a urcat pe podiumului câștigătorilor de mai multe ori. În cadrul BMW Motorrad Days, motociclistul britanic a vorbit cu entuziasm despre motocicletă, despre cadrul de carbon și despre ambreiaj. În arena de evenimente, Hicky a vorbit despre perfecțiunea modelului HP4 RACE și a impresionat nu doar fanii de curse, ci și alți vizitatori cu pasiunea sa pentru curse și pentru brand. „A fost un vis să pilotez motocicleta la Tourist Trophy”, spune Hicky spectatorilor.

+ Află mai multe

Inima lui Wincent Weiss bate pentru Garmisch-Partenkirchen.

Inima lui Wincent Weiss bate pentru Garmisch-Partenkirchen.

Oaspete pentru prima dată la Garmisch-Partenkirchen și deja un entuziast al BMW Motorrad Days: Wincent Weiss a fost inspirat de numeroasele expoziții și spectacole și s-a bucurat, de asemenea, de discuțiile cu motocicliștii cascadori Sarah Lezito și Mattie Griffin. Artistul a fost ocupat pe timp de seară ca prezentator al unei loterii și a ales câștigătorul norocos al unui BMW R 1200 GS, a cărui surpriză a fost la fel de imensă ca bucuria care l-a copleșit. Și, dacă nu este suficient: BMW Motorrad a oferit un BMW R niteT în cadrul următoarei loterii.

+ Află mai multe

Actori la linia de pornire.

Actori la linia de pornire.

Sunt prieteni de ani de zile: Hannes Jaenicke și Daniel Rösner sunt prieteni vechi ai BMW Motorrad Days. Colegii actori s-au cunoscut întâmplător prin intermediul sporturile acvatice; aceștia împart pasiunea surfingului. Cealaltă pasiune comună sunt motocicletele BMW. Ambii s-au pierdut în mulțimea de oaspeți ai evenimentului, au pilotat cele mai fierbinți motociclete și au fost prezenți la linia de start a diferitelor curse. „Garmisch-Partenkirchen este o locație foarte impresionantă, iar scena de customizări este o atracție completă pentru mine”, explică Daniel Rösner, care este Ambasadorul brandului BMW Motorrad și care, de asemenea, pilotează un BMW R nineT Pure.

+ Află mai multe

Discuții mărunte? Discuții între experți!

Discuții mărunte? Discuții între experți!

Vizitatorii pavilionului de expoziție au avut șansa de a obține informații din interior despre modele și colecții - direct de la managerii de produs și de la dezvoltatorii BMW Motorrad - și o perspectivă din spatele scenei asupra activității departamentului de dezvoltare al BMW Motorrad. În arena de evenimente, în ziua de vineri, Chris Gonschor, Uwe Geyer și Sepp Mächler de la BMW Motorrad, precum și pilotul de curse Peter „Hicky” Hickman și-au împărtășit know-how-ul cu parfum de petrol despre viziunea, performanța și componentele modelului HP4 RACE.

În plus, la BWM Motorrad Cinema din US Lodge, călătorii de anvergură mondială și legendele motociclismului, cum ar fi Michael Martin, Rolf Lange, Christoph Köhler de la MotorCircus și Lei Jona, au spus poveștile experiențelor lor excepționale. Poveștile lor pline de aventură au comunicat bucuria drumului deschis și a oamenilor și culturilor noi - momente pline de inspirație din lumea noastră, pe care le întâlnești foarte rar.

+ Află mai multe

O comunitate internațională imensă.

O comunitate internațională imensă.

Oriunde ai fi, aceasta este scena: oameni dintr-o multitudine de țări s-au întâlnit la BMW Motorrad Days. Ai putut auzi engleză, italiană, spaniolă, norvegiană, franceză și alte limbi vorbite de-a lungul și de-a latul locației. Cinci tipi au condus 1.500 de kilometri din Franța doar pentru a face parte din acest eveniment. René Constantin a fost prezent din nou și din nou la Garmisch-Partenkirchen: „Îmi place atmosfera - este un pachet complet de spectacole și produse care mă fascinează și mă motivează să vin aici. Atât de mulți oameni diferiți se intersectează aici - este minunat”. Mii de motocicliști au fost ademeniți la Gamisch-Partenkirchen, și nu doar din Europa. Spre exemplu, Byron Coetzee din Africa de Sud s-a bucurat, de asemenea, de evenimentul de trei zile. În 2016, acesta a câștigat, alături de coechipierii săi, competiția GS Trophy din Tailanda. Mai mulți fani ai BMW Motorrad au venit din Japonia și Malaiezia. Motociclistul GS Prasit Aphiphunya a avut o călătorie deosebit de lungă până aici, acoperind 18.000 de kilometri pe motocicletă!

+ Află mai multe

ATMOSFERĂ

BMW Motorrad Days 2017
BMW Motorrad Days 2017
BMW Motorrad Days 2017
BMW Motorrad Days 2017
BMW Motorrad Days 2017
BMW Motorrad Days 2017
BMW Motorrad Days 2017
BMW Motorrad Days 2017

Garmisch-Partenkirchen cu susul în jos.

Până dimineață, toate semnele erau orientate spre motociclete în Garmisch-Partenkirchen. Primele motociclete deja vuiau pe străzi la primele ore, îndreptându-se direct spre locația BMW Motorrad Days. La temperaturile ridicate ale verii, motocicliștii s-au lăsat îmbibați de atmosfera familiară și palpitantă din zona de expoziție, punctată de spectacole pline de acțiune. Mixul de momente de vârf și inovații ale multiplelor spectacole afișate au ademenit mulți motocicliști în zona de evenimente pentru a nu știu câta oară. Dar nu numai fețele familiare au fost copleșite de modelele curente, test ride-urile, piesele și accesoriile, de Enduro Park și de spectacolele de cascadorii. Generația următoare a suporterilor înfocați BMW Motorrad și-a turat motoarele - în mod cert, o tradiție nouă pentru mulți. Și a existat câte ceva pentru fiecare participant: fanii mai tineri nu au fost excluși, având parte de distracție în zona pentru copii Kinderland până seara devreme. Un traseu captivant de parkour pentru copii le-a oferit un weekend însuflețit în împrejurimile intime și prietenoase pentru familie.

Duminică dimineața, un mic dejun bavarez plin de suflet sau serviciul divin tradițional anual pentru motocicliști au oferit hrană pentru trup și suflet. După o zi palpitantă, cu un echipaj obosit, dar fericit și vizitatori complet satisfăcuți, ediția din acest an a BMW Motorrad Days s-a apropiat de final.

+ Află mai multe

Petrecere aici, concerte acolo.

Petrecere aici, concerte acolo.

Petrecerea de bun-venit, alături de Bogus Brothers în cortul BMW Motorrad Party, a atins exact coarda care trebuia în inimile oaspeților și a demarat cele trei zile entuziasmante de la linia de start. Bogus Brothers sunt renumiți pentru spectacolele lor debordante pe scenă, costumele excentrice și publicul de proporții. A fost imposibil ca spectatorii să rămână nemișcați în fața acestei trupe de cinci membri din UK și a chitaristului lor senzațional. Mulțimea a putut să asculte piese din diferite decade și genuri.

+ Află mai multe

The Rob Ryan Roadshow a spulberat atmosfera cu mixul vintage de Rockabilly, Country și Blues pe scena Pure&Crafted, la Motodrom. Pentru a savura finalul zilei pline de evenimente, mulți vizitatori au luat parte la spectacolul de chitară oferit de Jimmy Rogers în jurul focului de tabără. O vibrație la fel de intensă a fost resimțită la spectacolele lui DJ Robert, Gerry & Gary și The Dead Lovers.

De asemenea, rockerițele de la Push It Up au cucerit atenția publicului din US Lodge: cele cinci doamne din Hamburg au dinamizat atmosfera BMW Motorrad Days în noaptea de sâmbătă și au răspândit o vibrație de petrecere fără egal.

+ Află mai multe

PREMIERE MONDIALE ȘI NOUTĂȚI

Ultimele modele, caracteristici și accesorii.

Motociclete noi și multe accesorii: marea expoziție BMW Motorrad din apropierea arenei de evenimente a oferit o perspectivă profundă asupra gamei de modele curente, a celor mai recente creații de culori și caracteristici inovatoare. Testele au fost permise în mod explicit!

Află mai multe

Mai multe povești care te-ar putea interesa.

Motociclete potrivite.

spinner