EVENIMENT ȘI PROGRAM.

Cascadorii spectaculoase, spectacole grozave și multă muzică live.

Spectacole de cascadorii uimitoare în zona de evenimente și multă muzică live: programul din acest an cuprinde toate noile produse și premiere mondiale ale BMW Motorrad în trei zile de acțiune compactă, care te așteaptă încă o dată. Gama de produse curentă este pregătită pentru test ride-uri copioase, iar în Enduro Park vei cunoaște lumea offroading-ului. Alături de experți, poți discuta aspecte profesionale în zona pentru motociclete custom internaționale. Pentru mai multe informații și actualizări regulate despre BMW Motorrad Days 2018 din Garmisch-Partenkirchen, vizitează site-ul nostru web. 

TOTUL DESPRE BMW MOTORRAD

Gama de produse curentă la expoziție.

Gama de produse curentă la expoziție.

În marele cort de expoziție te așteaptă gama completă a modelelor curente. Aici, atingerea este permisă în mod expres - poți chiar să te așezi pe cele mai recente modele de motociclete. Mai mult, angajații BMW Motorrad îți vor arăta cum poți folosi configuratorul pentru a-ți construi propria motocicletă ideală. Dacă ai întrebări despre oricare dintre motociclete, aceștia vor fi bucuroși să te asiste. Chiar și atunci când este vorba despre îmbrăcămintea pentru motocicliști, ești în locul potrivit în cadrul expoziției și poți cumpăra cele mai recente articole din colecția BMW Motorrad pe loc.

+ Află mai multe

Pornește într-o călătorie virtuală.

Pornește într-o călătorie virtuală.

Pasionații călătoriilor în jurul lumii și legendele motociclismului spun povești despre experiențele lor palpitante în cinematograful BMW Motorrad din US Lodge. Cu prezentări pe film și fotografice, aceștia te vor purta alături de ei în călătorii și îți vor oferi inspirația pentru propria aventură pe motocicletă.

+ Află mai multe

O lume plină de accesorii.

Încă o dată în acest an, peste o sută de expozanți te așteaptă. Aici vei găsi tot ceea ce își poate dori un motociclist - de la accesorii pentru motocicletă, până la scena custom internațională. Dacă vrei să fii expozant în cadrul BMW Motorrad Days în acest an, poți obține toate informațiile importante accesând următorul link: www.bmd-exhibitors.com.

+ Află mai multe

ÎNREGISTREAZĂ-TE

Testează noile noastre motociclete.

Testează noile noastre motociclete.

Preferi modele tourer sau sport? Sau roadster? Poate Heritage sunt modelele care te caracterizează? Sau cele Adventure? Oricare ar fi răspunsul, la BMW Motorrad Days există o selecție largă de modele curente disponibile pentru test ride. Aceasta este oportunitatea și asistența perfectă pentru luarea unei decizii pe drumul spre noua ta motocicletă. 

+ Află mai multe

Antrenează-te în Enduro Park.

Antrenează-te în Enduro Park.

Dacă dorești să îți testezi capacitățile de off road, ai venit la locul potrivit în parcul temporar Enduro Park. Trebuie doar să promovezi un curs de instruire și să te pui pe tine însuți și terenul la încercare. 

+ Află mai multe

Poți conduce fără permis.

Poți conduce fără permis.

Încă nu ai permis, dar ești interesat să explorezi lumea pe două roți în viitorul apropiat? Atunci taster ride-urile din cadrul BMW Motorrad sunt fix oportunitatea potrivită pentru tine. Aici, poți încerca să conduci o motocicletă BMW pentru prima dată, în parcarea patinoarului.

+ Află mai multe

Mai multe povești care te-ar putea interesa.

Motociclete potrivite.

spinner