Cele mai importante momente 2018.

Transformă-ți viața într-o călătorie.

Stil de viață, aventură sau călătorie: indiferent de ceea ce te motivează și de ceea ce cauți. BMW Motorrad îți oferă caracteristicile potrivite pentru orice oportunitate, călătorie sau teren. De la inovațiile de produs, trecând prin inovații și până la nenumărate evenimente - descoperă elementele esențiale pe care BMW Motorrad ți le pregătește pentru 2018.  

Elemente esențiale ale gamei de produse

Profită mai mult de orașul tău.

Profită mai mult de orașul tău.

Noul C 400 X.

Vrei să descoperi tot ce îți poate oferi orașul tău și nu doar să conduci de la A la B? Ești conectat cu prietenii tăi și ești online în orice moment? Atunci noul scuter mediu de la BMW Motorrad este partenerul perfect pentru tine. Pe lângă noul concept de motor, care a fost perfect adaptat nevoilor unui oraș mare, C 400 X este impresionant și prin natura sa ușoară și agilă. Scuterul mediu îți oferă avantajul față de ceilalți conducători chiar și pe aleile și porțiunile de drum înguste.  

+ Află mai multe
C 400 X

Începutul unui nou capitol.

Începutul unui nou capitol.

Noul F 750 GS.

Mai multă putere, mai mult confort, mai mult spirit GS - noul F 750 GS îți va lărgi orizonturile. Enduro-ul all-rounder cu motorul său compact cu doi cilindri în linie nu oferă numai un sunet puternic, ci și nenumărate posibilități de personalizare. O motocicletă perfect pe gustul tău. F 750 GS îți permite să îți trăiești cu adevărat libertatea - niciodată nu a fost mai ușor să pornești în următoarea ta aventură.

+ Află mai multe

Cu aventura în sânge.

Cu aventura în sânge.

Noul F 850 GS.

Depășește-ți limitele și acceptă provocarea. Cu noul GS sportiv orientat pe off road, obstacolele devin posibilități. Sunetul captivant al motorului F 850 GS în doi cilindri te face să simți aventura palpitându-ți în vene. Modifică-ți motocicleta pentru a-ți satisface nevoile și depășește fiecare provocare a pistelor izolate cu acest off-roader talentat.  

+ Află mai multe
F 750 GS
cele mai importante momente-2018-F750GS
F 750 GS
cele mai importante momente-2018-F750GS
F 750 GS
cele mai importante momente-2018-F750GS
F 750 GS
cele mai importante momente-2018-F750GS
F 850 GS
cele mai importante momente-2018-F850GS
F 850 GS
cele mai importante momente-2018-F850GS
F 850 GS
cele mai importante momente-2018-F850GS
F 850 GS
cele mai importante momente-2018-F850GS

Dincolo de orizont.

Dincolo de orizont.

Noul K 1600 Grand America.

Infinitatea orizontului te motivează să mergi mai departe. Cu noul Grand America, nu ai fost niciodată mai aproape de drum. Relaxează-te la viteză de croazieră, milă după milă - acesta este stilul american de a merge pe motocicletă. În doi sau singur, full dresser-ul oferă plăcerea absolută a drumului în fiecare călătorie și cel mai ridicat nivel de confort. Motorul cu șase cilindri în linie de 160 CP este întotdeauna pregătit să depună un efort în plus și este companionul ideal pentru motocicliștii însetați de kilometri.  

+ Află mai multe

BMW Motorrad Spezial.

BMW Motorrad Spezial.

Aspect individual, tehnologie convingătoare.

Transformă-ți motocicleta în ceva special. Cu foarte multă atenție pentru detalii, BMW Motorrad oferă customizare de calitate înaltă - franco fabrică. Seturile de piese frezate Classic, Storm sau Club Sport și suprafața specială vopsită manual sunt elementele care fac motocicleta ta Heritage unică. Motocicletele tourer oferă și ele motive de entuziasm. Modelul de culori excepțional și complex, roțile elegant forjate sau șaua de calitate înaltă - îți poți personaliza chiar și modelele K 1600 GT, GTL sau R 1200 RT franco fabrică.  

+ Află mai multe

Connectivity.

Connectivity.

Ecranul TFT și aplicația Connectivity de la BMW Motorrad.

Cu aplicația BMW Motorrad Connectivity, te poți concentra în întregime pe descoperirea străzilor și aleilor orașului pe motocicletă. Datorită conexiunii Bluetooth dintre motocicletă și smartphone și cască, informațiile relevante pentru călătorie sunt afișate clar și pot fi reiterate utilizând comenzile intuitive. De la navigație până la utilizare multimedia: Connectivity deschide o întreagă lume de posibilități noi.  

+ Află mai multe

Sunet electric.

Sunet electric.

O motocicletă electrică denumită E-LisaBad stârnește senzație pe scena custom.

Cum arată BMW C evolution în interior? Proprietarul Krautmotors, Rolf Reick, dorește să afle. Pentru aceasta dezmembrează scuterul maxi electric și îl transformă în dragsterul E-LisaBad. Proprietarul atelierului custom plănuiește să participe pe creația sa în curse de drag. Chiar dacă nu produce un zgomot impresionant, în mod cert va fi o senzație.

+ Află mai multe

HP4 RACE

HP4 RACE

Maximizat la esență.

HP4 RACE este mai mult decât suma părților sale. Această motocicletă este emoție în stare pură. Începând de la procesul de dezvoltare și până la pilotajul pe pistă, pasiunea este elementul care a făcut din această motocicletă de curse ceea ce este în prezent. Un motor al inovării, conceput pentru a depăși limitele. Motocicleta HP este prima din lume care oferă un cadru realizat integral din fibră de carbon și jante produse în întregime din fibră de carbon. La o putere de 158 kW (215 CP), cântărește numai 146 de kilograme (greutate fără combustibil). O motocicletă produsă manual, care se va transforma din vis în realitate pentru 750 de pasionați. Vizionează videoclipul pentru a afla mai multe despre această motocicletă unică.

+ Află mai multe

Spectacole și evenimente

Spirit de echipă la International GS Trophy 2018

Chemarea Mongoliei.

Descoperă lumea. Explorează necunoscutul. Fă-ți prieteni de durată. Și învinge orice provocare pe GS. International GS Trophy este o aventură pe motociclete care îți aduce lumea la picioare. Echipe din întreaga lume se confruntă în etape zilnice intense și numeroase provocări speciale și trăiesc experiența vieții în turul care va avea loc între 3 și 10 iunie 2018!

Află mai multe
spinner