Capturează

Nu îți pierde niciodată concentrarea. Găsește-ți drumul propriu. Urmează-ți calea. Transformă-ți viața într-o călătorie.

Căutător

Crezi că ai văzut tot ce se putea vedea?

Crezi că ai văzut tot ce se putea vedea?

Nicio șansă. Frumusețea este peste tot - numai că oamenii nu o observă. Exact din acest motiv călătoresc în locuri de care majoritatea oamenilor nici măcar nu au auzit. Cu ochii mei, văd milioane de lucruri care altfel ar fi rămas ascunse. Bineînțeles, nu este ușor să ajungi în locuri ca acestea. Ceea ce este un lucru bun, pentru că altfel nu ar mai fi atât de speciale. Dar nu am doar ochi pentru fiecare imagine și obiective pentru fiecare motiv, am și o motocicletă pentru fiecare tip de teren.

+ Află mai multe

Obiective

Luna este unul dintre puținele locuri la care nu pot ajunge.

Luna este unul dintre puținele locuri la care nu pot ajunge.

Dar aici este la fel de multă liniște și totul arată aproape la fel de părăsit. Îmi opresc motocicleta, scot camera și aleg obiectivul. Cu o apăsare a degetului, momentul este imortalizat. Clic. Când a fost ultima persoană dinaintea mea aici? Nu contează, pentru că am reușit să ajung până aici și acum toți ceilalți pot fi aici. Fără călătoria de mai multe ore pe teren dur.

Fotografiile mele au fost făcute. Nu mă mai reține nimic. Trebuie să merg mai departe, să merg mai departe. Pentru că în spatele acestei stânci, în umbra dealului sau de partea cealaltă a râului, următoarea minune așteaptă deja să fie descoperită și înregistrată. Camera dispare în geanta mea ca ancora unei nave. Cu o răsucire a încheieturii, sunt din nou în mișcare.

+ Află mai multe

Eliberare

Pustietatea pare atât de interminabilă încât aș putea continua drumul și face fotografii pentru ani în șir.

Pustietatea pare atât de interminabilă încât aș putea continua drumul și face fotografii pentru ani în șir.

Și dacă nu ar trebui să mănânc, să beau sau să dorm, aș face exact asta. Nu sunt ca stâncile de aici - am casa mea, dar nu stau niciodată prea mult în același loc. Pentru a putea să le arăt celorlalți perspectivele mele, trebuie să fiu ca vântul care încercuiește aceste stânci: aici, acolo, peste tot și nicăieri, toate în același timp. Nu este doar slujba mea; este viața mea. Îmi pun casca și îmi continui călătoria interminabilă: spre un loc nou, o imagine nouă, o zi nouă.

+ Află mai multe

Mai multe povești care te-ar putea interesa.

Motociclete potrivite.

spinner