Concurează

Mâinile pe ghidon. Degetele pe manșonul de accelerație. Și ambii ochi pe pista din fața ta. Transformă-ți viața într-o călătorie.

Linia de pornire

Când oamenii mă văd pentru prima dată, nu se gândesc la curse de motociclete.

Când oamenii mă văd pentru prima dată, nu se gândesc la curse de motociclete.

Dar sporturile cu motor sunt indiferente la aspect sau sex. Nu îți pasă că ești cel mai rapid bărbat sau cea mai rapidă femeie, dacă ești cel mai rapid. Așa că nu este important ce cred oamenii despre mine. Pentru mine, doar cursele sunt importante, și următoarea cursă este întotdeauna cea mai importantă. Am întotdeauna accelerația sub control și lumina de start în fața ochilor. Apoi, tot restul lumii încetează să mai existe.

+ Află mai multe

Linia ideală

Roșu. Nu clipi.

Roșu. Nu clipi.

Roșu. Clipitul este inamicul. Roșu. Clipitul este sfertul de secundă în care câștigătorii se disting de învinși. Luminile se sting. Cu fiecare resursă de putere din mine și cu toată puterea de sub mine, demarez și străpung vântul cu voința mea. Schimbă treapta. Lumea devine o dungă tremurătoare care duce spre stânga și spre dreapta. Schimbă treapta. Singurele lucruri care mai există sunt asfaltul de sub tălpile mele și vocea spectrală a timpului, care îmi șoptește ironiile lui sălbatice adânc sub cască: tic-tac. Tic-tac.

+ Află mai multe

Steagul în carouri

Curbă pe dreapta. Frânarea mă face mai rapid. Stânga.

Curbă pe dreapta. Frânarea mă face mai rapid. Stânga.

Simt linia pistei pe asfalt. Dreapta. Mă aflu pe ea. Stânga. O simt în mine. Dreapta. Suntem unul și același. Stânga. Linia dreaptă se deschide. Acum este șansa mea. Schimbă treapta. Văd linia de sosire. Tic-tac. Abia am răbdare până la următoarea cursă. Schimbă treapta.

+ Află mai multe

Mai multe povești care te-ar putea interesa.

Motociclete potrivite.

spinner