Creează.

Viata nu este o autostradă. Este un drum cu intersecții, urcușuri, coborâșuri și curbe. Create de nimeni altcineva decât de tine. Transformă-ți viața într-o călătorie.

Inspirație

Inspirația are nevoie de contrast.

Inspirația are nevoie de contrast.

Fără diferențe și fără schimbare, nu poate exista inspirație. Inspirația este prezentă la începutul oricărei creații. Și fiecare creație este, în sine, o inspirație pentru ceva nou. Pentru mine, arta nu este un refugiu confortabil, ci o trecătoare lungă și sinuoasă prin zonele muntoase ale vieții mele. Călătoria pe acest drum este mai frumoasă decât orice repaus.

O rază de soare desparte peretele atelierului meu, separând lumina de întuneric și dând naștere unei idei în mintea mea. Dacă va crește și va înflori depinde acum doar de mine. Mai este mult drum de parcurs până la finalizarea instalației - dar călătoria este destinația.

+ Află mai multe

Creație

Câteva zile mai târziu: raza de soare a dispărut de mult, dar inspirația rămâne.

Câteva zile mai târziu: raza de soare a dispărut de mult, dar inspirația rămâne.

Ideile sunt eterne, pentru că schimbarea este nesfârșită. Nici un status nu este vreodată quo. Viața este o tranziție. Ceea ce contează este că ziua de azi e diferită de cea de ieri. Pentru asta trăiesc și muncesc.

Fasciculul galben de lumină al farului meu și tunetul motorului despart drumul. Motocicleta mea este simbolul spiritului meu de descoperire: pentru că amândoi aducem lumină în întuneric și facem brusc vizibile lucrurile care până acum au fost invizibile. Fiecare moment este unul nou, pentru că următoarea secundă este o lume nouă care așteaptă să fie descoperită. Și ultima noastră descoperire măreață se află chiar după colț.

+ Află mai multe

Instalație

Ideea este vie.

Ideea este vie.

Lumina tuburilor de neon străbate umbrele de sub pod. A fost întotdeauna o tranziție între două părți, un simbol pentru schimbare, distanța zilnică acoperită pentru mii de locuitori ai orașului. Dar chiar dacă nimeni nu citește acest mesaj, podul este acum mai mult decât atât: este o parte dintr-o operă de artă. Poartă un mesaj care este ascuns dincolo de suprafață și așteaptă să fie descoperit. Și îi schimbă pe cei care îl descoperă.

Arta creează schimbare și schimbarea este miezul creației mele. Așa că viața mea este opera mea de artă. Și oriunde m-ar duce motocicleta mâine, voi aduce schimbarea cu mine.

+ Află mai multe

Roadster-ul boxer

Specimene unice.

Conversii R nineT.

Află mai multe

Mai multe povești care te-ar putea interesa.

Motociclete potrivite.

spinner