Cântă.

Căutarea ta nu te lasă să rămâi într-un singur loc. Te îndeamnă să îți găsești propria cale spre fericire. Transformă-ți viața într-o călătorie.

Intro

Probă probă. Unu doi.

Probă probă. Unu doi.

Soarele apune într-o mare de case și își aruncă ultimele raze prin fereastră. Nu este orașul nostru. Dar este momentul nostru. Pentru că este prima și ultima noastră zi aici. Și suntem pregătiți. Derulăm încă o dată secvențele în minte, ne strângem lucrurile și pornim spre cucerirea scenei. Ridică-te. Ieși afară. Îndrăznește. Manifestă-te.

+ Află mai multe

Refren

Căștile pe cap. Motoarele pornite.

Căștile pe cap. Motoarele pornite.

Și demarăm în forfota drumului. Călătoria este repetiția generală, curenții de aer sunt publicul nostru și sunetul motoarelor, aplauzele. Este forța noastră propulsoare. În continuă mișcare. Nimic și nimeni nu ne poate opri. Ridică-te. Ieși afară. Îndrăznește. Manifestă-te. Suntem aici. Cu motocicletele pe cricurile laterale, trecem de intrarea din spate și traversăm pasajele înguste. Scena ne așteaptă. Și fanii la fel. Cu toții formăm un cerc. Probă de sunet. Ne tragem răsuflarea. Și începem. Dăm tot ce putem. Publicul se dezlănțuie. Piesele se cântă singure. Adrenalina izbucnește. Clubul este incandescent. Suntem unul și același. Cu noi. Cu fanii noștri. Cu muzica noastră. Ridică-te. Ieși afară. Îndrăznește. Manifestă-te.

+ Află mai multe

Outro

Bis. Bis. Bis.

Bis. Bis. Bis.

Și închidem. Ne ștergem transpirația de pe frunte. Instrumentele aparțin acum tehnicienilor. Și străzile sunt din nou ale noastre. Curenții de aer ne răcoresc. Traversăm marea de lumini de neon. Suntem sângele din venele orașului. Ne asigurăm că nimeni nu doarme niciodată. Și mâine facem următoarea descoperire. Asta este viața noastră. Ridică-te. Ieși afară. Îndrăznește. Manifestă-te.

+ Află mai multe

Mai multe povești care te-ar putea interesa.

Motociclete potrivite.

spinner