Surfing.

Îmbrățișează vântul. Simte cum își poate schimba direcția. La fel ca tine. Transformă-ți viața într-o călătorie.

Întotdeauna întunericul devine mai profund înainte de răsărit. Dar nu am nevoie de lumină pentru a ști încotro mă îndrept.
Sarea din aer și zgomotul valurilor îmi arată drumul. Motorul care vibrează sub mine este un aperitiv pentru valurile unduitoare din fața mea. Îmi răsucesc încheietura și mă las purtat peste o dună, cu ore înainte ca majoritatea oamenilor să se trezească.

Decolează

Pământul se termină și apa începe.

Pământul se termină și apa începe.

Orizontul începe să strălucească în timp ce vâslesc înspre el. În curând, noaptea lasă loc zilei. Totul are două fețe. Fiecare continent are o coastă. Și fiecare coamă are un pasaj. Iau străzile și valurile așa cum vin. Acum simt apa unduindu-se sub mine și revin la viață. Mă las purtat pe coamele valurilor și glisez în tubul de apă, înainte ca acestea să se spargă. Acum nu sunt decât eu cu valurile.

+ Află mai multe

Plimbare

Mă îndrept înspre sol și, pentru o scurtă eternitate, mă regăsesc într-o lume fără timp.

Mă îndrept înspre sol și, pentru o scurtă eternitate, mă regăsesc într-o lume fără timp.

Oricât de des aș face surfing - mă simt ca prima dată de fiecare dată, pentru că în fiecare zi sunt renăscut în apă. Prima lumină a zilei îmi arată calea spre oraș, unde totul se trezește la viață. Dar, chiar dacă nu pot face surfing pe sol, pot purta senzația cu mine oriunde aș fi. Îmi pun casca și știu cu precizie: o călătorie s-a terminat, dar următoarea abia începe.

+ Află mai multe

Mai multe povești care te-ar putea interesa.

Motociclete potrivite.

spinner