Vision Vehicles în jurul globului.

După debutul mondial la evenimentul centenar de pe 7 martie, mașina conceptuală BMW VISION NEXT 100 pornește într-un turneu mondial simbolic spre China, UK și SUA, unde motocicleta viitorului este lansată într-o petrecere grandioasă de final. Tema turneului: „Impulsuri iconice. Experiența viitorului oferită de BMW Group”. Ca vizionar, BMW Group explorează oportunitățile digitalizării și impactul tehnologiei asupra vieților noastre private și profesionale.

Din Munchen, BMW-ul VISION NEXT 100 călătorește spre Beijing, pentru debutul său în Asia. Debutul Vision Vehicles de la MINI și Rolls-Royce în Londra.

Punctul culminant final este debutul mondial al Vision Vehicles de la BMW Motorrad în Los Angeles, pe 11 octombrie. Motocicleta viitorului începe să prindă formă chiar înainte de lansarea ei efectivă.

Expoziția „Experiența viitorului” la BMW Welt.

În paralel cu „Impulsuri iconice. Experiența viitorului oferită de BMW Group”, expoziția „Experiența viitorului” demarează la începutul lui aprilie în Double Cone din clădirea BMW Welt din Munchen. Instalația oferă o prezentare generală a temelor și exponatelor „Impulsuri iconice” de-a lungul anului aniversar.
+ Află mai multe

Expoziția temporară „100 de capodopere”

Pentru a marca centenarul BMW Group, expoziția temporară „100 de capodopere” prezintă o sută de repere importante din istoria BMW. Începând de pe 7 martie, vizitatorii Muzeului BMW pot vedea capodopere din ultimii o sută de ani ai companiei, cum ar fi BMW 328, BMW 507 sau BMW Turbo. Expoziția ilustrează și decizii deschizătoare de drumuri care au modelat compania și istoria sa palpitantă până în prezent.
+ Află mai multe

Patru viziuni. Patru vehicule Vision.

Vizitatorii din Sala Olimpică aruncă o privire asupra vehiculului BMW VISION NEXT 100.

Despre Vision Vehicles

Mai multe povești care te-ar putea interesa.

Motociclete potrivite.

spinner