Customizat

Motociclete complet unice și creatorii lor.

Există mecanici, entuziaști ai stilului și individualiști. Fiecare dintre motocicletele lor este o operă de artă în sine. Customizatorii experimentează cu forme, culori și materiale pentru a crea motociclete unice. Elementele distinctive pe care le folosesc pentru R nineT vor încânta orice entuziast al motocicletelor custom. În următoarele pagini îți vom prezenta câteva dintre aceste motociclete custom și îți vom spune povestea modului în care au fost create.

DA#4

Diamond Atelier și K1X.

Diamond Atelier și K1X.

Asta se întâmplă atunci când un creator de motociclete custom și o echipă de baschet își unesc forțele: creează un R nineT custom care agită spiritele pe scena café racer-urilor. Creatorul de motociclete custom Diamond Atelier și marca basketball K1X își au originea în Munchen, astfel încât a fost clar încă de la început că un model BMW ar putea servi ca punct de pornire pentru DA#4.

Aceștia au ales nou-nouțul R nineT, pe care Diamond Atelier l-a customizat pentru a actualiza viziunea K1X pentru o motocicletă agresivă și joasă, care să reprezinte un indiciu pentru următoarea colecție toamnă/iarnă a brandului. Logo-urile sunt făcute din argint și au fost accesorizate cu un diamant veritabil, în stilul Diamond Atelier. Alte accente includ o admisie de aer care trece prin rezervorul făcut manual și partea electronică exclusivistă retușată. Piesele unice prelucrate CNC, cum ar fi tripla superioară pentru furcă sau capacul alternatorului, marcate cu frunza K1X iconică, completează această capodoperă.

Noul DA#4 va fi expus la Glemseck 101, unde va participa și la cursa de 1/8 mile Essenza Sprint.

+ Află mai multe

Proiect custom R nineT

Shiro Nakajima, Hideya Togashi, Go Takamine și Kaichiroh Kurosu – aceștia sunt primii patru customizatori care au format echipa CUSTOM BUILDERS PROJECT. Ei au transformat patru R nineT-uri în specimene complet unice, punând multă distracție, creativitate și meșteșug în lucrările lor.
+ Află mai multe
Accesează proiectul external-link-arrow-slim

Experiența pură a mersului pe motocicletă din 1923

De peste 90 de ani, BMW Motorrad a stabilit în permanență standarde noi în arta designului de motociclete. Această sete constată de inovație, alături de caracterul unic al motocicletelor BMW, a inspirat fanii din întreaga lume timp de ani. Boxerele lor custom încorporează individualitatea, calitatea și tradiția bogată a brandului BMW Motorrad - moștenirea BMW Motorrad.

+ Află mai multe

Mai multe povești care te-ar putea interesa.

Motociclete potrivite.

spinner