Mecanici și entuziaști ai stilului.

Arta customizării.

Motocicliștii PURE sunt individualiști. Motocicletele le exprimă individualitatea. Aceștia sunt sofisticați și expresivi, exact ca motocicletele pe care le dețin. Nu multe persoane sunt suficient de curajoase pentru a construi o motocicletă custom, dar cei care o fac sunt conduși de pasiunea PURE și transformă visul clienților în adevărate apariții iconice. Ateliere custom tot mai renumite convertesc vechile BMW-uri în doi cilindri în opere de artă unice. Acestea sunt doar câteva dintre ele, vom continua să adăugăm și altele. În viitor, nineT ar putea forma un nou fundament pentru customizări.

Blitz Motorcycles.

Blitz Motorcycles.

Atelierul custom francez Blitz a prezentat a treia conversie BMW R nineT în cadrul legendarului festival Wheels & Waves din Biarritz - o interpretare complet racordată la păstrarea tradiției motocicletelor racer de curse dirt americane.

Minimalismul francez combinat cu o doză bună de forță și farmec. La prima vedere, conversia nineT cu semnătura Blitz pare a fi turnată într-o singură piesă mare, negru carbon. Rezervorul greu și alungit făcut manual este modelat pentru a se conecta cursiv cu șaua cu un singur loc și cu spatele redus cu bandă LED integrată. Secțiunea feței a fost, de asemenea, eliberată de aproape toate elementele originale, păstrând doar o plăcuță albă strălucitoare cu numărul de curse.

Sunetul emis din surdina spate Akrapovič, la fel de neagră, cu galeria de admisie deschisă, oferă o idee despre plăcerea pe care această interpretare unică a nineT o poate oferi în timpul mersului.

+ Află mai multe

Proiect custom R nineT

Proiect custom R nineT

Shiro Nakajima, Hideya Togashi, Go Takamine și Kaichiroh Kurosu – aceste patru nume acaparează practic întreaga senă de customizări BMW din Japonia. Pentru CUSTOM BUILDERS PROJECT și-au alăturat forțele, contribuind cu simțul distracției, creativitate și măiestrie la transformarea a patru motociclete R nineT în specimene cu totul unice.

+ Află mai multe

Scena custom elvețiană.

Scena custom elvețiană.

VTR Customs este atelierul de motociclete custom al distribuitorului înveterat BMW Motorrad Stucki 2 Rad din Lake Zurich, Elveția. În acest decor estetic, proprietarul și managerul Daniel Wiedmann, aka Dani, aduce motociclete custom pe străzile Elveției și ale întregii lumi, investind suflet și inimă în proces.

VTR Customs construiește, în principal, modele BMW iconice și motociclete custom R nineT, dar convertește și alte modele clasice în scramblere, cafe racere și motoare în stil brat.

+ Află mai multe

Mai multe povești care te-ar putea interesa.

Motociclete potrivite.

spinner