„O zi obișnuită sigur nu este făcută pentru mine”.

Interviu luat customizatorului Hayden Roberts.

Hayden Roberts trăiește în Long Beach, California. Aici, a înființat împreună cu partenerul său renumitul atelier custom Hell on Wheels MC. De aici vine și numele curselor de motociclete vintage pe care le organizează - în întreaga lume. Pentru că atunci când Hayden nu meșterește la motociclete, organizează curse. Și pentru că acestea sunt întotdeauna o mare petrecere, el este cunoscut și ca „Planificatorul șef de petreceri”. Un animator înnăscut și absolut obsedat de motociclete - o combinație magnifică.

Hayden, de ce ești atât de fascinat de motociclete?
Când aveam aproximativ trei sau patru ani, tatăl meu m-a luat la Grand Prix în Marea Britanie. De atunci, mi-am petrecut practic fiecare weekend pe pista de curse. Zgomotele și mirosurile au fost cele care m-au convins, mai mult decât pista de curse în sine. Când sunt pe motocicletă, mintea mea este complet goală - acesta este lucrul meu preferat. Apoi, totul se reduce la sunetul motorului și la găsirea celor mai bune rute. Viraj după viraj.
Ce ai planificat pentru viitorul Hell on Wheels MC?
În viitor, dorim să demarăm mai multe evenimente în California. Inclusiv curse de dirt montane - cu și fără costumații. De asemenea, dorim să mergem și peste ocean, pentru a organiza curse în Japonia. Poate chiar și în Europa.
De ce ești cunoscut ca „Planificatorul șef de petreceri”?
Nu sunt foarte sigur. Dar atunci când am început să organizez curse, întotdeauna atmosfera a fost a unei mari petreceri. Competiția s-a aflat mai mult în fundal. Atunci când cineva își face apariția purtând o cască de viking sau un costum sub formă de banană, lucrurile devin cu adevărat distractive.
Unde îți dorești să călătorești cu adevărat?
Am plănuit o călătorie spre Himalaia pentru Septembrie. Aici, în California, o călătorie pe autostrada Los Angeles Crest Highway în Deșertul Înalt ar fi, cu siguranță, o experiență uimitoare. Reprezintă pur și simplu echilibrul perfect - cu drumuri șerpuitoare care se deschid în autostrăzi larg deschise, care se întind în mijlocul deșertului.
+ Află mai multe

De-a lungul timpului, un atelier de customizare real trebuia să apară din toată această pasiune pentru motociclism. La Hell On Wheels MC, iubitorii de motociclete vintage vechi își pot repara și restaura motocicletele, sau pot comanda creații custom complet noi.

+ Află mai multe

În atelierul custom californian, nu numai motocicletele sunt meșterite. Băieții Hell on Wheels MC organizează și curse cu motociclete vintage de câțiva ani. Acestea au ajuns să fie cunoscute pe distanțe mari și sunt mai puțin o competiție și mai mult o mare petrecere. Până acum, evenimentele au avut loc doar în California. Dar sunt planificate și curse în Japonia și Europa pentru viitor.

+ Află mai multe
Pe cine ai vrea să iei cu tine în excursie?
În primul rând, îmi vin în minte marile nume ale curselor, cum ar fi Agostini sau Kenny Roberts. Dar, dacă mă gândesc cu adevărat la asta, nu mă pot compara cu ei, așa că probabil nu ar fi deloc distractiv. Cel puțin nu pentru ambele părți. Apoi îmi vine în minte Joy Lewis - e o persoană care se pretează la orice. Asta garantează distracția întotdeauna.
Cum arată ziua ta perfectă pe R nineT Scrambler?
Aș alege o rută de pe hartă cu o combinație perfectă de tipuri de teren. Cu defileuri, munți și cărări imposibile. Apoi m-aș arunca cu capul înainte în aventură - împreună cu un prieten bun și fără niciun itinerar.
+ Află mai multe
Scânteile sar în aer la ședința foto BMW Motorrad Scrambler din California! Joy Lewis și Hayden Roberts s-au întâlnit deja. Atunci când lucrează împreună pe platou și apoi, împreună, acolo unde este locul lor. Cei doi s-au căsătorit recent.
R nineT Scrambler reprezintă libertatea, neconvenționalul și un stil de viață neîmblânzit. Ți se potrivește?
Am încercat rutina tipică „de la nouă la cinci”, dar nu este pentru mine. În final, fiecare dintre noi trebuie să găsească ceea ce i se potrivește mai bine. Pentru mine, asta înseamnă să fac ce vreau, atunci când vreau. Totul se reduce la a găsi lucrurile importante din viață, care te fac cu adevărat fericit. Și, atât timp cât nu este vorba despre bani, totul poate fi obținut destul de ușor.
Ai un motto în viață?
Găsește ceva ce iubești și lasă-l să te ucidă – Bukowski.
Ce înseamnă motociclismul pentru tine personal?
Drumul lung spre acasă.
+ Află mai multe

Veritabil. Neîmblânzit. Cu răcire pe aer.

Simte vântul, apleacă-te pe fiecare curbă și experimentează libertatea în fiecare metru parcurs - motocicleta BMW R nineT Scrambler te lasă să fii ceea ce ești. Dură, neconvențională și împotriva standardelor stabilite, aceasta te conduce acolo unde dorești. Făcută pentru toți cei care își doresc o motocicletă pură, minimalistă și care să spargă toate regulile.

Despre R nine T Scrambler

Mai multe povești care te-ar putea interesa.

Motociclete potrivite.

spinner