„Orice aș face, trebuie să mă facă fericită”.

Interviu cu pilotul de curse vintage și fana scrambler Joy Lewis.

De ce să rămâi în umbră, dacă te poți distra atât de bine dincolo de convențional? Joy Lewis și-a transformat prenumele într-o componentă a programului. O discuție cu un suflet bucuros care nu se adaptează, ci trăiește după litera proprie.

Joy, de ce ești atât de fascinată de motociclete?
Întotdeauna am avut o pasiune pentru motociclete. Tatăl meu obișnuia să îmi povestească despre raliurile în deșert. Când aveam doisprezece ani, bunicul meu m-a învățat să merg pe Honda lui și am prins gustul imediat. Pentru mine, motociclismul este palpitant, o aventură și îți concentrează toate simțurile în timpul mersului. Îmi plac și experiențele noi din fiecare tură.
Ai participat la „Babes Ride Out”. Despre ce este vorba?
La „Babes Ride Out”, motocicliștii se întâlnesc în mijlocul deșertului. Este o oportunitate fantastică pentru femei să își împărtășească pasiunea pentru motociclete - fie că sunt începătoare sau au experiență, fie că sunt tinere sau mai în vârstă.
Dar încă nu sunt suficiente femei care se urcă pe motocicletă, nu-i așa?
Între timp, în jur de 14 procente din totalul motocicliștilor sunt femei și cu fiecare motocicletă mai mică și mai ușoară care apare pe piață, numărul lor crește. Nu îmi place să discut constant diferențele dintre stilul de mers al bărbaților și cel al femeilor. Ies în fiecare zi cu băieții și concurez împotriva lor în curse. Adesea, mă ridic la înălțimea stilului de viață chiar mai mult decât ei!
+ Află mai multe
Putem merge oriunde: Joy Lewis și R nineT Scrambler.
Dacă ai putea alege, unde ai călători?
Momentan sunt în toiul planificărilor. Aș vrea să călătoresc spre Alaska, statul meu natal. Mi-aș dori și să petrec ceva timp în Africa de Sud sau să îmi fac drum prin Europa pe motocicletă. Lista este interminabilă. Pentru că încă am atât de multe lucruri de descoperit - ideal pe motocicletă și alături de oameni care au aceeași pasiune pentru tot ce se deplasează pe două roți. Nu îmi pot imagina o excursie fără motocicletă.
Cum arată ziua ta perfectă pe R nineT Scrambler?
Mă trezesc devreme, îmi împachetez câteva schimburi de haine, pentru dormit și lucruri pentru campare și pornesc la drum - fără o destinație fixă și având tot timpul din lume. Îmi plac excursiile spontane și îmi place să aflu cele mai bune rute de la localnici. Cu o motocicletă cum e R nineT Scrambler, este ușor să ajungi oriunde.
+ Află mai multe
R nineT Scrambler reprezintă libertatea, neconvenționalul și un stil de viață neîmblânzit. Ți se potrivește?
Uau, o întrebare profundă. Familia mea nu mi-a spus niciodată ce ar trebui să facă sau nu băieții și fetele. Așa că nu am avut niciodată senzația că nu am voie să fac ceva. Independența mea a fost întotdeauna importantă pentru mine. Și familia mea m-a susținut întotdeauna. Cu un nume ca „Joy”, cred că este clar că nu sunt un copil născut în tristețe. De aceea mă asigur că mă distrez indiferent de ce fac.
Ai un motto în viață?
Astăzi este ZIUA. Sau: Viața este scurtă, mănâncă mai întâi desertul. Cred că ambele înseamnă același lucru.
Continuă propoziția: Pentru mine, motociclismul este...
Viață.
+ Află mai multe
Când sunt pe motocicletă, simt un amestec de adrenalină, frică și bucurie. Despre asta este vorba - pur și simplu, senzația de iubire. ”

Joy Lewis

Veritabil. Neîmblânzit. Cu răcire pe aer.

Simte vântul, apleacă-te pe fiecare curbă și experimentează libertatea în fiecare metru parcurs - motocicleta BMW R nineT Scrambler te lasă să fii ceea ce ești. Dură, neconvențională și împotriva standardelor stabilite, aceasta te conduce acolo unde dorești. Făcută pentru toți cei care își doresc o motocicletă pură, minimalistă și care să spargă toate regulile.

Despre R nine T Scrambler

Mai multe povești care te-ar putea interesa.

Motociclete potrivite.

spinner