Bucurie pe pistă.

R nineT Racer în Japonia.

Cursele nu se referă întotdeauna doar la viteză și performanță. Este vorba și despre distracție și stil, prietenie și libertate. Piloții de curse vintage din Japonia sărbătoresc chiar acest spirit al curselor. În metropola Tokyo, Joy Lewis se întâlnește cu customizatorul Daisuke Mukasa și al său Curry Speed Club. Traversează mega-orașul pe racerul R nineT și se îndreaptă spre drumurile singuratice de munte din apropierea Muntelui Fuji, spre locația unei curse de motociclete vintage pe Fuji Speedway.  

Japonia are deja o scenă puternică a curselor vintage. Daisuke a înființat Curry Speed Club cu zece ani în urmă și își trăiește pasiunea pentru motociclete vintage alături de prietenii săi. ”

Joy Lewis

O ieșire prin Tokyo cu Joy Lewis.

O ieșire prin Tokyo cu Joy Lewis.

Tokyo este în mod justificat considerată capitala secretă a lumii. Motivul este că mega-orașul are mult mai multe de oferit pe lângă temple și tamagotchi. Iubitoarea de vintage Joy Lewis străbate străzile Japoniei pe R nineT Racer. În tura ei trece pe lângă zgârie-norii țipători și iluminați, autostrăzi urbane și alei înguste, pe măsură ce descoperă peisajele acestei metropole care emană stil de viață și se întâlnește cu renumiții customizatori și piloți de curse vintage din Tokyo.  

+ Află mai multe

Lumea vintage a lui Daisuke Mukasa.

Lumea vintage a lui Daisuke Mukasa.

Atelierul custom Animal Boat este paradisul entuziaștilor vintage. Aici, customizatorul japonez Daisuke Mukasa salvează motociclete clasice de la extincție - și le aduce înapoi pe pista de curse, împreună cu membrii Curry Speed Club.  

+ Află mai multe

Stilul anilor șaptezeci revine pe pista de curse.

R nineT Racer readuce la viață vremurile timpurii ale motocicletelor superbike. BMW R 90 S și performanțele sale spectaculoase în Daytona și Isle of Man din 1976 sunt de neuitat. Atunci când ne amintim de scena curselor din anii șaptezeci, ne gândim imediat la Japonia, unde a fost inventată motocicleta modernă și unde în prezent se desfășoară o impresionantă revigorare.

Citește mai mult
spinner