Discuții despre raliu.

Un interviu cu Hubert Auriol

Déjà-vu: Hubert Auriol revine în locurile celor mai mari realizări ale sale. Cum a fost pentru el să devină brusc faimos parcurgând pe motocicletă distanța Paris-Dakar și să aibă un impact atât de puternic asupra generației următoare de motocicliști? Și ce amintiri îi evocă R nineT Urban G/S? Acestea sunt subiectele despre care discută Hubert împreună cu pasionata de motociclete, Joy Lewis.

Două lumi.

Două lumi.

Paris și Dakar sunt separate de 10.000 de kilometri, un deșert, diferențe de temperatură de peste 30 de grade și nenumărate obstacole. Hubert Auriol vorbește despre două lumi care cu greu ar putea fi mai diferite decât sunt.

+ Află mai multe

Stil parizian.

Stil parizian.

Joy Lewis este fascinată în timp ce explorează orașul natal al lui Hubert pe Urban G/S și descoperă stilul elegant al parizienilor. „Oamenii aici sunt foarte bine îmbrăcați. Motocicliștii pur și simplu au stil și ei”, spune Joy. Mai ales Hubert Auriol, care a combinat stilul său parizian cu simbolurile BMW pentru sporturi cu motor, în timpul Raliului Paris-Dakar.

+ Află mai multe

Inspirație.

Inspirație.

Raliul Paris-Dakar a schimbat imaginea motocicliștilor. Hubert a fost unul dintre eroii moderni care au exemplificat un stil de viață complet nou. Cu toate acestea, nu s-a așteptat ca aventura Paris-Dakar să fie o astfel de inspirație pentru atât de mulți oameni și, chiar și până astăzi, pentru motociclete cum ar fi R nineT Urban G/S.

+ Află mai multe
Nu am crezut niciodată că Paris-Dakar va deveni un stil de viață și va inspira atât de mulți oameni și crearea de motociclete cum ar fi noul Urban G/S. ”

Hubert Auriol

Mai multe povești care te-ar putea interesa.

Motociclete potrivite.

spinner