Provoacă orașul.

Cu G 310 R prin São Paulo.

Provocările sunt aceleași în toate orașele lumii: semafoare pe roșu, intrări de metrou aglomerate, coloane lungi de trafic în care înaintezi cu pas de melc. Nicio problemă pentru G 310 R. Îți va transforma drumul zilnic spre serviciu într-o plimbare plăcută și te va ajuta să privești orașul dintr-o perspectivă nouă.

Motociclistul cascador Chris Northover traversează São Paulo pe G 310 R, în traficul haotic al orelor de vârf de seară. Acesta poate manevra motocicleta prin freamătul și agitația marelui oraș, cu grație și agilitate. După câteva viraje rapide, Chris părăsește orașul, înconjurându-l pentru a-i redefini limitele. Pe BMW Roadster, Chris demonstrează că cei 313 cc reprezintă doar un număr și că performanța reală este măsurată pe drum.

Pentru mine, motociclismul înseamnă desfătarea pură care îți aduce un rânjet larg pe buze. ”

Chris Northover

Longboarding și motociclism.

Longboarding și motociclism.

Motociclismul și longboardingul sunt un mod de viață - bucuria de a fi pe drum împreună reprezintă legătura comună dintre acestea. Chris, un entuziast al motociclismului de la o vârstă fragedă, și Guto Negao, campion mondial de longboarding în pantă, s-au alăturat prietenilor pentru un traseu spectaculos pe drumurile din jurul orașului São Paulo. Aceștia au lăsat în urmă străzile orașului, pentru curbe în pantă pline de senzații. Lasă-te purtat de fluxul străzii.

+ Află mai multe

În jungla urbană

Chris Northover a călătorit până în São Paulo pentru a se întâlni cu Guto Negão, pentru a testa motocicleta G 310 R și a se simți bine. Chris este impresionat de oraș, în special de oameni. Aceștia sunt cu toții relaxați, în ciuda freamătului, agitației și mulțimilor. Guto trăiește în São Paulo și face parte din scena de longboarding braziliană. Adesea, în timpul weekend-urilor, poate fi văzut în partea sudică a Braziliei - bineînțeles, pe longboard-ul său. Chris și Guto își fac loc împreună pe străzile uriașei metropole. São Paulo este hub-ul de transport al statului São Paulo. Străzile orașului sunt traversate zilnic de aproximativ 11,9 milioane de oameni. „Paulistanos”, cum sunt denumiți locuitorii din São Paulo, sunt un grup multicultural. Influențele portugheze, italiene, germane, libaneze și japoneze abundă în acest mega-oraș.
În drumul lor spre zona muntoasă, aceștia traversează Podul Estaiada Octávio Frias de Oliveira, care oferă una dintre cele mai impresionante priveliști ale orașului. Podul suspendat în cabluri trece peste Râul Pinheiros. Având 1,600 metri lungime și 138 metri înălțime, podul oferă o priveliște uimitoare, în special în timpul nopții, și reprezintă un traseu râvnit de motocicliști. Cei doi traversează podul și părăsesc orașul. Adevărata lor aventură începe atunci când Guto se urcă pe longboard și începe să prindă viteză. Împreună, cei doi se bucură de munți, de străzile pe care le străbat și de atmosfera relaxată a Braziliei. Cu atâtea priveliști asupra orașului, un lucru devine clar rapid: această călătorie a fost doar începutul.
+ Află mai multe

Un interviu cu motociclistul Chris Northover

„Sunt un entuziast fără scrupule”.

Interviu cu motociclistul cascador și autorul Chris Northover.

Află mai multe

Plăcerea intensă de a conduce

BMW G 310 R.

Agilul pachet de forță reprezintă esența plăcerii de a conduce. A fost conceput pentru orașele vibrante și pentru toți cei cărora le place pur și simplu să meargă pe motocicletă. Este manevrabil, ușor de controlat și sportiv în același timp. Indiferent de înălțime, orice ridier se simte imediat în largul său pe șaua modelului BMW G 310 R!

Despre G 310 R

Mai multe povești care te-ar putea interesa.

Motociclete potrivite.

spinner