Uimitor de diferită.

Concept Stunt G 310 de la BMW.

Este zgomotos și atrage atenția - noul model conceptual pentru cascadorii de la BMW Motorrad. Un roadster cu un singur cilindru și designul unic al unei motociclete de cascadorii. O singură privire și este evident câtă plăcere de a conduce îți poate oferi această motocicletă conceptuală.

Concept Stunt G 310 de la BMW.
Concept Stunt G 310 de la BMW.
Concept Stunt G 310 de la BMW.
Concept Stunt G 310 de la BMW.
Concept Stunt G 310 de la BMW.
Concept Stunt G 310 de la BMW.
Concept Stunt G 310 de la BMW.
Concept Stunt G 310 de la BMW.
Schema de culori combină culorile BMW Motorsport - alb, roșu și albastru - cu interpretarea modernă a steagului național al Braziliei. Accentele puternice de galben neon și verde evidențiază designul excepțional de dinamic și fac motocicleta BMW Concept Stunt G 310 imposibil de ignorat, în orice situație.
Nici sunetul nu este mai puțin impresionant. Cum este cazul de obicei pentru motocicletele de cascadorii, țeava de eșapament scurtă creează un sunet violent, asurzitor.
+ Află mai multe

Conceput pentru cascadorii.

Designul motocicletei BMW Concept Stunt G 310 este bazat pe ADN-ul modelului S 1000 R – un roadster puternic, orientat spre performanță. Conceptul inovator al motorului într-un singur cilindru permite proporții foarte compacte și agile. Pentru ca nimic să nu stea în calea cascadoriile spectaculoase, nu vei vedea oglinzi, faruri, scărițe pentru pasageri sau plăcuțe de înmatriculare.
În locul acestora există numeroase modificări pentru cascadorii: suporturi pentru picioare pe puntea față și lângă șa și o coadă din aluminiu specială pentru cascadorii, dezvoltată de BMW Motorrad, cu un așa-zis orificiu în șa, care oferă un suport sigur de picior pentru cascador - și face posibile cascadorii care îți taie respirația.
+ Află mai multe
Motocicleta BMW Concept Stunt G 310 este o atracție reală pentru privitori. Totul la această motocicletă sfidează regulile gravitației. ”

Edgar Heinrich, director de design al BMW Motorrad

Semnătura lui Pfeiffer.

Apropo, nimeni altul decât de patru ori campionul mondial și european de motociclism de cascadorii, Chris Pfeiffer, a fost implicat în designul motocicletei conceptuale. Dincolo de cerințele sale pentru o motocicletă de cascadorii funcțională, acesta a contribuit la dezvoltarea conceputului și cu mulți ani de experiență ca profesionist în cascadorii.
Prin urmare, BMW Concept Stunt G 310 are la bază propria sa motocicletă și chiar piese ale acesteia - de exemplu, este folosit același ghidon care este montat pe modelul F 800 R, deținut de Chris Pfeiffer. Wheelie fără mâini, din picioare, balansare artistică într-un singur picior în timpul mersului, manevre de frânare pe roata din față care îți taie respirația - toate acestea sunt posibile cu motocicleta BMW Concept Stunt G 310. O motocicletă care oferă cea mai distractivă experiență de conducere.
+ Află mai multe
Mai multe despre Chris Pfeiffer external-link-arrow-slim

Plăcerea intensă de a conduce

BMW G 310 R.

Agilul pachet de forță reprezintă esența plăcerii de a conduce. A fost conceput pentru orașele vibrante și pentru toți cei cărora le place pur și simplu să meargă pe motocicletă. Este manevrabil, ușor de controlat și sportiv în același timp. Indiferent de înălțime, orice motociclist se simte imediat în largul său în șaua modelului BMW G 310 R!

Despre G 310 R

Mai multe povești care te-ar putea interesa.

Motociclete potrivite.

spinner