Determinată.

Campion în depășirea provocărilor.

Sarah Lezito și-a atins deja o mulțime de obiective, dar este în permanență într-o vânătoare de noi provocări. Cu G 310 R, Sarah a fost o apariție în Provocarea Park ‘n’ Ride, o cursă de motociclete și longboard-uri desfășurată în toiul nopții într-o parcare de mașini. Sună distractiv - o provocare potrivită pentru Sarah.

Confruntare în parcarea de mașini pe mai multe etaje

Sarah Lezito cu partenerul ei de echipă, Sebastian Hertler.

„O cursă în pantă în parcarea de mașini, cu motociclete și longboard-uri - abia mi-o pot imagina”, spune Sarah. Ea se află la etajul superior al unei parcări de mașini pe mai multe etaje. În mijlocul orașului. Are linia orizontului în spate. „Dar întreaga poveste se anunța a fi foarte distractivă și în mod sigur antrenantă alături de băieți”, spune Sarah. „Băieții” sunt ceilalți trei participanți, care au acceptat această provocare alături de franțuzoaica de 24 de ani: partenerul de echipă al Sarahei, campionul german și european de longboarding în pantă, Sebastian Hertler; și echipa concurentă, formată din motociclistul cascador Chris Northover și de patru ori campionul mondial de longboarding, Guto Negão.

+ Află mai multe

Motociclistul cascador talentat și longboarder-ul în Provocarea Park 'n' Ride.

„Abilitățile longboarder-ilor sunt incredibile. Mi-ar plăcea să pot face ceea ce fac ei. Fac puțin skateboarding, dar doar lucrurile de nivel începător”. În schimb, Sarah și-a dedicat majoritatea timpului și întreaga ambiție motociclismului de cascadorii, încă de la treisprezece ani. Abilitățile ei au fost clare pentru toți cei prezenți la Provocarea Park 'n' Ride, pe motocicleta G 310 R. „Motocicleta este una ușoară, care te lasă să faci orice simți. Îmi place să mă joc cu ea”. Iar când Sarah spune joacă, este vorba chiar despre joacă. Stoppie-uri, wheelie-uri, burnout-uri - înainte chiar ca provocarea să înceapă, motocicleta a fost deja trecută prin probele de foc. „Este ușor să ai încredere în această motocicletă”, confirmă Sarah, înainte de a se pregăti pentru confruntarea din parcarea pe mai multe etaje.

+ Află mai multe

Concentrată și relaxată

Wheelie-uri, stoppie-uri, burnout-uri: Sarah Lezito dansează cu motocicleta de sub ea.    

Când Sarah Lezito se află pe motocicletă, nici nu se pune problema să se așeze pe șa. Ea face gimnastică pe motocicleta ei. Sau dansează. Stilul ei amintește de dansul stradal; este incredibil de rapid și de ritmic. Trucurile ei sunt curate și perfecționate tehnic. Acest lucru nu este trecut cu vederea de către juriu. În cadrul competițiilor, Sarah îi impresionează pe toți membrii juriului. S-a clasat în primele zece poziții în competiția Stunt Grand Prix. Ca singura femeie la linia de start, i-a lăsat pe mulți dintre competitorii de gen masculin în urmă și a atras multă atenție. De atunci, Sarah este considerată cea mai bună motociclistă cascador din lume.

+ Află mai multe

Concentrare maximă: Sarah Lezito, chiar înainte de start.

Nivelul de concentrare al Sarahei este la fel de intens ca înfățișarea ei relaxată și detensionată. „Concentrația este cheia. Atunci când sunt pe motocicletă, nu existăm decât noi”, explică ea. Deși Sarah consideră că este relativ precaută, căderile și nereușitele constituie o parte semnificativă din motociclismul de cascadorii. Cu toate acestea, nu se pune problema de a renunța. Rețeta ei pentru succes: „Încerc să mă dezvolt pas cu pas și nu prea rapid. Aceasta este cheia pentru mine”. Succesul ei vorbește de la sine. „M-am apucat de motociclismul de cascadorii pentru că era distractiv. Și este în continuare - dar la un alt nivel”, spune ea râzând.

+ Află mai multe
M-am apucat de motociclismul de cascadorii pentru că era distractiv. Și este în continuare - dar la un alt nivel. ”

Sarah Lezito

Park ‘n’ Ride Challenge.

Moving to the next level with the G 310 R.

Află mai multe

Plăcerea intensă de a conduce

G 310 R

Mai multe povești care te-ar putea interesa.

spinner