BMW S 1000 R Custom.

Prezentată de BMW Motorrad și Orlando Bloom.

Munchen/Los Angeles: mulți îl cunosc pe Orlando Bloom ca actor de succes. Și se așteaptă la toată strălucirea care însoțește un star Hollywood. Dar nu mulți îi cunosc cealaltă mare pasiune: motocicletele. Ca fan de lungă durată al motocicletelor BMW, Orlando Bloom deține și folosește mai multe modele BMW, inclusiv câteva modele clasice vechi.

Sunt incredibil de concentrat atunci când merg pe motocicletă. Este ca un fel de meditație. ”

Orlando Bloom

Viziunea lui Orlando Bloom.

Viziunea lui Orlando Bloom.

Acesta a ales în mod special modelul BMW S 1000 R pentru propriul proiect de motocicletă custom. Bloom și-a dorit ca motocicleta sa custom să combine sofisticarea minimalistă și tehnică cu emoția puternică. Nu exista decât un singur om potrivit pentru această sarcină: Michael „Woolie” Woolaway, șeful faimosului atelier custom Deus Ex Machina din Venice, California, și un prieten apropiat al lui Orlando Bloom. Sarcina sa a fost să traducă viziunea lui Orlando Bloom pentru BMW S 1000 R în realitate.

+ Află mai multe

Unică și potrivită pentru marele ecran.

Unică și potrivită pentru marele ecran.

Rezultatul colaborării: modelul BMW S 1000 R Custom. O motocicletă custom uimitoare. S 1000 R Custom și Orlando Bloom au avut parte de primul test pe Malibu Hills în timpul filmărilor „4CYL”, o producție Arthur de Kersauson și Clement Beauvais, în colaborare cu BMW Motorrad.

+ Află mai multe

Dinamică fără compromisuri

S 1000 R

Mai multe povești care te-ar putea interesa.

Motociclete potrivite.

spinner