Provocarea Park ‘n’ Ride.

Trecem la următorul nivel cu G 310 R.

Spre următoarea provocare cu G 310 R – Provocarea Park ‘n’ Ride. Aceasta înseamnă: 2 echipe, 2 motociclete, 2 longboard-uri, o parcare de mașini pe mai multe etaje și foarte multă plăcere de a conduce. Viraj după viraj și nivel după nivel, ambele echipe experimentează fluxul spațiului. Provocarea solicită înzestrare, abilități de manevrare a motocicletei și a longboard-ului și o porție generoasă de distracție. Combinația potrivită pentru Sarah, Chris, Guto și Sebastian. 

Următorul nivel

G 310 R – Provoacă orașul.

Dinamic, agil și manevrabil; G 310 R traversează metropolele lumii. Orașul te provoacă zi de zi? Motocicleta G 310 R este făcută pentru tine. 

+ Află mai multe
Către G 310 R external-link-arrow-slim
G 310 R Provocarea Park n Ride
G 310 R Provocarea Park n Ride Chris Northover
G 310 R Provocarea Park n Ride Sarah Lezito și Chris Northover
G 310 R Provocarea Park n Ride
G 310 R Provocarea Park n Ride
G 310 R Provocarea Park n Ride Sarah Lezito și Chris Northover
G 310 R Provocarea Park n Ride
G 310 R Provocarea Park n Ride Guto și Sebastian Longboarder
Sunt entuziasmat să conduc motocicleta G 310 R într-o locație atât de extraordinară. ”

Chris Northover

Echipele

Echipa albastră.

Echipa albastră.

Chris Northover

Chris Northover și Guto Negão se cunosc de foarte multă vreme. Chris, un motociclist cascador extraordinar, și Guto, actualul campion mondial de longboarding, sunt temerari neînfricați atunci când vine vorba de plăcerea de a pilota.

+ Află mai multe
Guto Negão

Împreună, aceștia formează Echipa albastră și acceptă Provocarea Park ‘n’ Ride. Ei se află aici pentru a câștiga, acest lucru este evident. Dar doar cu o singură condiție - dacă este implicată foarte multă distracție. 

+ Află mai multe
O întrecere între motociclete și longboard-uri - va fi uimitor! ”

Sarah Lezito

Echipa roșie.

Echipa roșie.

Sarah Lezito

Cea de-a doua echipă este formată din Sarah Lezito și Sebastian Hertler. Cei doi sunt entuziasmați de Provocarea Park ‘n’ Ride. Sarah este cunoscută pentru cascadoriile ei spectaculoase, în care își face motocicleta să danseze cu ușurință.

+ Află mai multe
Sebastian Hertler

Sebastian este campionul de longboarding în pantă al Europei și Germaniei și pasiunea lui pentru acest sport s-a născut de când a învățat să meargă. Cei doi sunt de acord: „Vrem să câștigăm, dar vrem să ne și distrăm între timp”. 

+ Află mai multe

Hotspot urban.

Urcă pe motor și străbate orașul. Întâlnește-te cu prietenii și transformă-ți orașul într-un hotspot urban - în fiecare zi. În parcarea de mașini pe mai multe etaje am găsit hotspot-ul urban perfect pentru Provocarea Park ‘n’ Ride. 

+ Află mai multe

Fluxul orașului tău.

Profită de cele mai spectaculoase curbe, simte-te bine și lasă-te dus de flux. Aceasta este conexiunea dintre motocicliști și longboarderi - este un mod de viață. Provocarea Park ‘n’ Ride le combină pe toate: un hotspot urban, o seară alături de prieteni și foarte multă distracție.

+ Află mai multe

Eye Ride

Mai multe povești care te-ar putea interesa.

G 310 R

spinner