Plăcerea de a conduce, în spatele scenei.

Realizarea filmărilor pentru Provocarea Park ‘n’ Ride.

Filmările pentru Provocarea Park ‘n’ Ride nu au fost o provocare doar pentru G 310 R. Acestea s-au desfășurat timp de două nopți, în care nenumărate tuburi de neon au fost montate, nenumărate longboard-uri au fost arse, ore de material de filmare au fost generate și, bineînțeles, litri de cafea au fost băuți. Și nici distracția din spatele scenei nu a lipsit. Printre alții, Chris Northover s-a asigurat de acest lucru cu spiritul său binedispus în permanență, chiar și la 4 dimineața.

Realizarea filmărilor

Spirite binedispuse.

Spirite binedispuse.

Cu ajutorul proiectoarelor, ceții artificiale și luminilor, o parcare de mașini normală pe mai multe etaje a devenit un hotspot urban pentru motocicliști și longboarderi. Activitatea s-a desfășurat simultan pe două niveluri, în tot acest timp. Nenumărate mâini muncitoare au asamblat și demontat simultan, pentru a crea locul perfect pentru Provocarea Park ‘n’ Ride. Niciun moment nu a fost pierdut între asamblarea platourilor și filmare.

+ Află mai multe

Pentru Sarah, Guto, Chris și Sebastian nu a fost nevoie să audă de două ori „Acțiune”. Pentru că atunci când motocicliștii cascadori și campionii mondiali și europeni de longboarding apasă pe accelerație, acțiunea este garantată. Chiar și frânele au fost exploatate la maximum, pentru plăcerea fără limite a traseului. Guto și Sebastian s-au asigurat că există suficientă diversitate sportivă pentru toți cei prezenți la filmare, oferind scurte lecții de longboarding. Sarah i-a impresionat pe cei prezenți cu câteva wheelie-uri și stoppie-uri, pentru încălzire.

Acțiunea s-a încheiat după două nopți, bucuria de a fi pe motocicletă sau pe longboard fiind evidentă pentru toți cei prezenți. Poți urmări rezultatul aici:

+ Află mai multe
De la bun început a fost clar faptul că va fi vorba despre foarte multă distracție. ”

Sarah Lezito

Motociclist cascador

Plăcerea intensă de a conduce

Provocarea Park ‘n’ Ride.

Trecem la următorul nivel cu G 310 R.

Află mai multe

Mai multe povești care te-ar putea interesa.

Motocicletele potrivite.

spinner