Pe urmele imposibilului

HP4 RACE

Pentru mulți, limitele reprezintă finalul poveștii. Pentru unii, acestea sunt doar începutul. Cu HP4 RACE, vă arătăm pasiunea celor cărora le place să își depășească limitele. Indiferent de ce presupune aceasta - de fiecare dată este vorba despre ceva inimaginabil înainte.

NEBUNIA ESTE PREA TEORETICĂ

Piloții de curse sunt întotdeauna în căutarea adrenalinei pe care ți-o oferă viteza ridicată. Cred că este vorba despre ceva manifest de la o vârstă tânără, fie ai această mentalitate, fie nu. ”

Peter Hickman

Peter Hickman

Peter Hickman

La 300 de km/h în tunel. Peter Hickman este genul de persoană care aruncă prudența în vânt.

Trebuie să fii puțin nebun să te deplasezi cu 300 de km/h pe piste de curse organizate pe străzi circulare. Peter Hickman spune că trebuie să fii născut pentru acest lucru. Așa că nu este vorba despre nebunie. Pentru că asta ar însemna să gândești lucrurile prea departe. Și a gândi lucrurile astfel nu te duce nicăieri. Trăirile sunt singurul mod de a ajunge undeva. Peter ne povestește ce senzații rezonează în interior atunci când se află pe HP4 RACE  aici.    


+ Află mai multe

IDEILE SUNT SCÂNTEILE CARE DECLANȘEAZĂ APRINDEREA PASIUNE PURĂ PENTRU MOTOR.

Atunci când timpul se aproprie de final și este nevoie de rezultate, pasiunea este singura șansă. ”

Chris Gonschor

Chris Gonschor

Chris Gonschor

Dezvoltarea unui cadru complet din carbon nu este un lucru ușor. Chris Gonschor știe cum să facă toate aceste lucruri în producția standard.

Desigur, când îți atingi limitele, ai uneori picături de transpirație care îți acoperă fruntea. Trucul este să treci peste asta. Și aici pasiunea are un rol masiv de jucat. Fără pasiune pentru întreaga experiență, pentru o motocicletă de curse care încă urmează să fie produsă, nu vei trece niciodată peste limită. Sport real - încă de la nivelul dezvoltării proiectului. Poți citi despre alte lucruri care îl motivează pe Chris Gonschor aici.   

+ Află mai multe

DACĂ O POȚI CONCEPE, O POȚI CONSTRUI.

Acum chiar ar trebui să intru în depășire. Dar nu am spațiu de manevră - voi încerca oricum. ”

Sepp Mächler

Sepp Mächler

Sepp Mächler

Pasiunea pentru sporturile cu motor l-a adus pentru prima dată pe pista de curse și apoi, ei bine, din nou și din nou pe pista de curse.

Dur precum asfaltul pe care se simte ca acasă. Ar fi o modalitate de a-l descrie pe Sepp Mächler. Și este adevărat. Suprafețele rugoase oferă mai multă aderență și feedback. Orice de pilot de curse știe acest lucru. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că managerul de produs dorește să experimenteze pe pista de curse. Pentru că pentru asta este făcută HP4 RACE. Nu pentru drum, nu pentru garaj, ci pentru virajele brutale ale pistelor de curse ale lumii. Citește despre primul său test cu HP4 RACE aici.

+ Află mai multe

Concepută de entuziaști - pentru entuziaști

Limitele sunt depășite doar cu pasiune. Ideal, alături de oameni care împărtășesc această pasiune. O echipă de entuziaști lucrează pentru a progresa zi de zi. Și nu este doar excelentă, ci și funcțională. Rapid.
+ Află mai multe
Carenaj față din carbon HP4 RACE
Bord 2D HP4 RACE
Pompă de frână radială Brembo HP4 RACE
Furcă Öhlins FGR 300
Sistem de evacuare Akrapovič HP4 RACE
Carenaj spate din carbon HP4 RACE
Etrier de frână Brembo GP 4 PR HP4 RACE
Telescop Öhlins TTX 36 GP HP4 RACE

Mai multe povești care te-ar putea interesa.

Motociclete potrivite.

spinner