De la profesor la cascador legendă.

Chris Pfeiffer și revoluția motociclismului de cascadorii.

Sărituri peste 33 de persoane.

Sărituri peste 33 de persoane.

Cascadoriile sale nu au rămas neobservate pentru mult timp și și-a susținut primul spectacol la Olympiahalle, în Munchen. În 1996 a devenit profesionist. Pfeiffer a câștigat de patru ori la Erzberg Rodeo. În 1997, a reușit o săritură lungă peste 33 de persoane aliniate una lângă cealaltă - fără rampă. Câtă adrenalină pentru fani. Și pentru Chris, de asemenea.

+ Află mai multe

Urcușuri și coborâșuri.

Urcușuri și coborâșuri.

Chris Pfeiffer s-a antrenat din greu și a dat totul în fiecare spectacol și în fiecare competiție. Chiar și la evenimentul Guinness World Records din 1999, când Chris a avut o căzătură gravă din cauza unei defecțiuni tehnice, fracturându-și câteva oase. După câteva operații și perioade lungi de reabilitare, într-un final și-a sărbătorit revenirea. Și mai mult: s-a ținut tare împotriva competitorilor la Erzberg Rodeo și a câștigat.

+ Află mai multe

Un familist.

Un familist.

Cascadoriile lui Pfeiffer l-au dus peste tot în lume. Nenumăratele sale călătorii nu l-au împiedicat să-și găsească timp pentru familie. A reușit să joace tenis cu fiica sa și să își învețe fiul să conducă un quad.

+ Află mai multe

Lupta pentru propria sa voce.

În 2014, Chris Pfeiffer a atins punctul culminant al carierei sale. Dar, în ciuda faptului că a fost un expert absolut în domeniul său, a existat întotdeauna un risc rezidual al profesiei. În timpul antrenamentelor, a căzut, fracturându-și laringele și suferind mai multe leziuni în zona antebrațului. Rezultatul: numeroase operații și terapie logopedică. Chris s-a găsit prins în lupta pentru propria sa voce.
Accidentul l-a schimbat pe Chris. „Am învățat să iau lucrurile mai ușor în această lume nebună și haotică”, spune bărbatul de 45 de ani. După aceea și-a luat o pauză. În 2015, el s-a urcat din nou pe F 800 R și a oferit publicului un spectacol de neuitat în cadrul BMW Motorrad Days. După câteva performanțe, capul familiei a luat o decizie dificilă.
+ Află mai multe
+ Află mai multe

A renunțat la casca sa de cascador.

Pentru Pfeiffer a fost suficient. După 35 de ani - 20 petrecuți ca profesionist - rezidentul din Schongau și-a anunțat retragerea pe Facebook. Chiar dacă acest anunț a însemnat finalul carierei sale, el a remarcat: „Dar un lucru este clar; nu mă voi opri din mersul intensiv pe motocicletă, pentru că asta este viața mea - întotdeauna a fost”. Pentru că nu se va sătura niciodată de F 800 R.
+ Află mai multe
Către profilul său Facebook

Un all-rounder modern.

F 800 R este un jucător cu o poziție fermă în segmentul de roadstere BMW Motorrad. Combină agilitatea, caracterul practic de zi cu zi și performanța dinamică într-un pachet sportiv integrat. Iar modelul F 800 R revizuit duce totul cu un pas mai departe.

Despre F 800 R
Mai multe povești care te-ar putea interesa.
Motociclete potrivite.