Un test ride social.

Experimentează toate momentele importante.
Cele mai bune momente #SocialTestride. Toate momentele importante într-un film.

Cele cinci orașe – orașe cu fler ale lumii.

Cele cinci orașe – orașe cu fler ale lumii.

Fiecare dintre cele cinci orașe participante la #SocialTestride are propriul său farmec. Experimentează scena artistică multi-fațetată a Amsterdamului, plăcerea de a trăi a Parisului, flerul de designer al Barcelonei, farmecul și băile termale ale orașului Milano și tradiția fascinantă a Munchenului. Între timp, C evolution asigură mobilitate completă, plăcere pură de a conduce și o experiență urbană integrală. Într-adevăr, mobilitatea urbană a viitorului.

+ Află mai multe

Turul 1: Amsterdam.

Turul 1: Amsterdam.

În orașul canalelor, bătrânul maestru întâlnește avangardistul tânăr. Și fluxuri de turiști inundă orașul prin nenumărate alei înguste. Startul ideal pentru C evolution și #SocialTestride.

+ Află mai multe

Turul 2: Paris

Turul 2: Paris

Orașul iubirii și al gurmanzilor. Cum s-au simțit participanții aici? S-au îndrăgostit cu adevărat de C evolution? Și cum rămâne cu deliciile culinare?

+ Află mai multe

Turul 3: Barcelona.

Turul 3: Barcelona.

De la sala de concert de peste o sută de ani până la studioul de design modern cu participanți activi. De pe plajă până în munți: Barcelona are, într-adevăr, destule de oferit. De asemenea, aici oamenii sunt deosebit de deschiși la noi soluții de mobilitate.

+ Află mai multe

Turul 4: Milano.

Turul 4: Milano.

Oaspeți în Milano, orașul designerilor. Orașul celei mai faimoase expoziții de mobilă din lume și capitala italiană nedisputată a modei. Și să nu uităm: italienii, ale căror scutere sunt aproape o parte din identitatea națională. Așadar, avem motive să fim entuziasmați de primirea pe care o va avea C evolution aici.

+ Află mai multe

Turul 5: Munchen.

Turul 5: Munchen.

Bine ați venit pe teritoriul BMW Motorrad. Și un „Servus” din toată inima în BMW World. Ultima tură din cadrul #SocialTestride a avut startul în această structură magnifică. Vehicule și prototipuri BMW extraordinare pot fi văzute în mod regulat pe Isar. Deci, poate C evolution să atragă privirile aici?

+ Află mai multe

O nouă mișcare.

Dezvoltarea în ritm rapid a orașelor lumii ridică provocări proaspete: străzile sunt mai pline, distanțele mai lungi, spațiile de parcare mai dificil de găsit. Cu C evolution alimentat electric, BMW Motorrad deja oferă soluții moderne pentru mobilitatea urbană a viitorului.
+ Află mai multe
Către C evolution
Mai multe povești care te-ar putea interesa.
Motociclete potrivite.