Energizat în Amsterdam.

#SocialTestride organizat de BMW Motorrad.

Faptul că ceva plutește întotdeauna în aerul Amsterdamului este foarte bine cunoscut. Dar de data aceasta este ceva diferit: #SocialTestride organizat de BMW Motorrad a debutat cu primul său tur în orașul canalelor - cu toate maxi-scuterele C evolution și complet fără emisii.

Programul pentru #SocialTestride a inclus un total de cinci orașe. Rulând complet fără combustibil, prioritatea a fost găsirea punctelor culturale fierbinți ale fiecărui oraș. Turul Amsterdamului a început la celebra reprezentanță BMW Motorrad, Harry Meijer. Localizată în apropierea aeroportului Schiphol, acoperind un spațiu de peste 2.100 metri pătrați, reprezentanța expune gama curentă de produse BMW Motorrad. Aici este, de asemenea, locul în care cele cinci C evolution îi așteaptă pe participanți. Bineînțeles, nivelul de entuziasm a fost ridicat și, din fericire, vremea a fost aproape perfectă. Iar orașul în sine a oferit decorul ideal pentru participanți, cu nenumăratele sale alei înguste și traficul greu.

Norocoșii participanți.

Norocoșii participanți.

Printre aceștia s-au numărat profesorul Ann-Tine Thijssen, instructorul fitness Simon Stomps, specialistul în construcții metalice Tom Oude Elferink și antreprenorul Ewald Vastenburg. Aceștia nu au avut nicio problemă în a-l găsi pe ghidul zilei în mulțime: Martijn van Ooststroom. La o înălțime de aproape doi metri și etalând o barbă impresionantă, managerul de marketing și comunicare al Muzeului Stedelijk arată la fel de distins ca e-scuterul pe care îl conduce. Grupul abia așteaptă o zi de plimbare exaltantă – din ruralul Riekermolen chiar în inima orașului și din nou înapoi.

+ Află mai multe

Perfect echipat.

Perfect echipat.

Dar mai întâi, mâna pe smartphone. Pentru că, desigur, participanții la #SocialTestride trebuie să-și împărtășească nenumăratele experiențe cu întreaga lume prin rețelele de socializare – cum ar fi Instagram, Facebook, dar și pe site-ul web BMW Motorrad. După care a venit momentul prezentării flotei de e-scutere C evolution - complet încărcate și gata de acțiune. Acompaniați de o echipă de filmare într-o mașină electrică BMW i3, nu a fost necesară decât o scurtă sesiune de familiarizare pentru ca participanții să stăpânească scuterele. În ciuda celui mai recent echipament high-tech, e-scuterele sunt incredibil de ușor de pilotat și foarte dinamice.

+ Află mai multe
Cele mai bune momente ale turului.

Atracție urbană.

Atracție urbană.

Cu „live tracking”, o mulțime de oportunități pentru fotografii și o abundență de întrebări puse de localnici și turiști, #SocialTestride cu C evolution a reușit să acopere întreaga lungime și anvergură a orașului. De fiecare dată când s-au oprit la un semafor sau la o intersecție, motocicliștii au avut parte de întrebări de la alți motocicliști pe scutere sau de la trecători, interesați să afle mai multe despre acest e-scuter futurist, care atrage atât de multă atenție. Chiar dacă este atât de silențios.

+ Află mai multe
Toate opririle #SocialTestride din Amsterdam dintr-o privire.

Oprirea 1: Riekermolen.

Oprirea 1: Riekermolen.

Pornim de la periferia Amsterdamului, de unde râul Amstel își face loc printr-un peisaj liniștit. Ceea ce încă și astăzi este practic o idilă romantică, l-a inspirat odată pe Rembrandt. Pe de altă parte, în prezent Martijn lucrează aici. El este unul dintre cei cinci participanți la #SocialTestride. De aici, turul de descoperire continuă pe C evolution către peisaje mai urbane. Chiar în inima Amsterdamului.

+ Află mai multe

Oprirea 2: districtul Muzeului.

Oprirea 2: districtul Muzeului.

Chiar dacă Muzeul Stedelijk a fost fondat cu peste 110 ani în urmă, a rămas un creuzet al artei contemporane până în ziua de astăzi. Numeroase expoziții au scris istorie artistică în cel mai adevărat sens al cuvântului. Aici poți simți tensiunea vibrantă dintre trecut și viitor - nu doar în interiorul muzeului, ci și în împrejurimi. În imediata vecinătate se află Muzeul Van Gogh și Rijksmuseum, care deține faimoasele litere „I amsterdam” și poarta intrării ușor de recunoscut atât pentru pietoni, cât și pentru bicicliști.

+ Află mai multe

Oprirea 3: Coffee Company.

Oprirea 3: Coffee Company.

„Coffee Company” este departe de a fi o simplă cafenea. Nu este, însă, nicio o cafenea ca cele pe care te-ai aștepta să le găsești în Amsterdam. Aici chiar există cafea. Cafea foarte bună. Totul este selectat, procesat și degustat - de la boabe până la ultima picătură de cafea. Grupul ia o scurtă pauză în acest loc minunat al artei cafelei. Și, în timp ce ne bucurăm cu toții de gustul licorii, toți ceilalți se opresc surprinși în fața paradei noastre de scutere C evoluțion parcată afară.

+ Află mai multe

Oprirea 4: Eye.

Oprirea 4: Eye.

Eye – niciun alt nume nu ar fi mai potrivit pentru noul muzeu danez al filmului, care a fost înființat abia în primăvara lui 2012. Există multe lucruri care pot bucura privirea aici, atât în interior, cât și în exterior - arhitectura și împrejurimile complexului sunt deosebit de impresionante. Localizată direct pe apă, clădirea servește și ca loc pentru întâlniri. Și cu priveliștea pe care o oferă spre port, restaurantul și cafeneaua sa sunt la fel de populare.

+ Află mai multe

Oprirea 5: Hotel de Goudfazant.

Oprirea 5: Hotel de Goudfazant.

Când pătrunzi în interior, ceea ce la prima vedere arată ca un depozit obișnuit, se dovedește a fi un spațiu culinar de top. În „Golden Pheasant”, designul de mobilă și de automobile se combină cu gastronomia de lux și ospitalitatea autentică. Camera spațioasă și candelabrele impozante transformă fiecare vizită într-o experiență. Aici, participanții savurează ultimele momente ale zilei, la o minunată cină de seară, în liniște și departe de toate întrebările.

+ Află mai multe

C evolution de la BMW

O nouă mișcare.

Dezvoltarea în ritm rapid a orașelor lumii ridică provocări proaspete: străzile sunt mai pline, distanțele mai lungi, spațiile de parcare mai dificil de găsit. Cu C evolution alimentat electric, BMW Motorrad deja oferă soluții moderne pentru mobilitatea urbană a viitorului.

Către C evolution de la BMW

Mai multe povești care te-ar putea interesa.

Motociclete potrivite.

spinner